НАЧАЛО Алткойни

Celsius Network изгори 94% от токените си

01.05.2024 13:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Celsius Network изгори 94% от токените си

На 30 април Celsius Network извърши значително изгаряне на притежаваните от нея токени CEL, което представляваше по-голямата част от предлагането на токени.

Според данните на Etherscan компанията е изгорила 652.2 милиона CEL, като ги е прехвърлила на нулев адрес.

Това изгаряне възлиза на 94% от предишното общо предлагане, което възлизаше на 692.8 милиона CEL, на стойност приблизително $83.2 милиона по текущи пазарни цени. Вследствие на това оставащото предлагане на токени намаля до 40.6 милиона CEL.

Анализът на Arkham Intelligence разкри, че транзакцията е произлязла от портфейл, контролиран от Celsius Network, което потвърждава самоличността на изпращача.

Изгарянето на токени обикновено намалява предлагането, което потенциално може да доведе до повишаване на цената, ако търсенето остане стабилно. Пазарните данни показаха скромно покачване на стойността на CEL след изгарянето, като цената му се повиши от $0.13 на $0.1494, отбелязвайки 8.5% увеличение в рамките на последния ден.

Що се отнася до процедурата по несъстоятелност на Celsius Network, компанията по-рано очерта плановете си да изгори всички притежавани от нея CEL токени след като влезе в сила нейният план за реорганизация, както е посочено в документацията от септември 2023 г. Celsius уточни, че може да изгори само токените в свое притежание и не може да анулира или спре търговията на борсите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Основателят на Telegram получи милиони в нов алткойн и се закани да не продава до 100х печалба

На 17 май Павел Дуров, основател на Telegram, изрази благодарността си към проекта Notcoin за щедрото дарение.

19.05.2024 11:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.