НАЧАЛО Други

Celsius дължат $2 милиарда на заинтересовани страни

септември 16, 2022 20:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Celsius дължат $2 милиарда на заинтересовани страни

Доклад показва, че Celsius Network има над $2 милиарда задължения в различни монети. По-голямата част от задълженията са в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Нов доклад показва, че нетните задължения в криптовалути възлизат на $6.1 милиарда, докато управляваните активи са на стойност $3.6 милиарда. Няма съществена промяна спрямо последния доклад, който беше публикуван миналия месец.

Общо 25 криптовалути съставляват портфейла, като по-голямата част от задълженията са в Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Celsius (CEL). Дълговете в двете най-големи криптоваути възлизат на приблизително $3.7 милиарда. По отношение на стойността в долари има дефицит от $1.8 милиарда в BTC, $987 милиона в ETH и $666 милиона в USD Coin.

Данните бяха споделени в Twitter от адвоката по въпросите за несъстоятелността Дейвид Адлер. Докладът не обрисува добра картина за Celsius, която се бори да премине през процедурата по обявяване на несъстоятелност. През последните няколко седмици се случиха редица събития, които допълнително утежняват делото.

Съдията одобрява искането за независим експерт на Celsius

Член на синдика към министерството на правосъдието на Съединените щати беше поискал независим експерт по делото Celsius. В искането на експерта се посочва, че има въпроси относно прозрачността на финансите и операциите на Celsius. Регулаторният орган на щата Върмонт също подкрепи използването на независима трета страна.

В сряда американският съдия по несъстоятелността Мартин Глен одобри участието на независим експерт, както и че проверката ще се съсредоточи върху крипто активите на компанията, процедурите за плащане на различни данъци, промените в предлагането на сметки и др.


Прочети още: Celsius обвинява бивш мениджър в кражбата на стотици милиони


Токенът CEL бележи краткосрочен подем

При всички тези събития, които се случват, е изненадващо, че цената токена CEL се повиши за кратко с над 90% в четвъртък. Голяма част от тези печалби обаче спаднаха и криптовалутата бележи спад от 6.5% през последните 24 часа.

Във вторник New York Times съобщи, че главният изпълнителен директор на Celsius Алекс Машински планира завръщане на фирмата. Фокусът ще бъде върху попечителството, макар че е трудно да си представим как Celsius би могла да се справи с възраждането след ударите по репутацията, които понесе през последните месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене

Политиците в ЕС критикуват ролята на Amazon в дигиталното евро

Членове на Европейския парламент (ЕП) разкритикуваха решението на Европейската централна банка (ЕЦБ) да привлече Amazon за партньор.

септември 30, 2022 10:12 1 мин. четене