НАЧАЛО Други

Celsius дължат $2 милиарда на заинтересовани страни

16.09.2022 20:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Celsius дължат $2 милиарда на заинтересовани страни

Доклад показва, че Celsius Network има над $2 милиарда задължения в различни монети. По-голямата част от задълженията са в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Нов доклад показва, че нетните задължения в криптовалути възлизат на $6.1 милиарда, докато управляваните активи са на стойност $3.6 милиарда. Няма съществена промяна спрямо последния доклад, който беше публикуван миналия месец.

Общо 25 криптовалути съставляват портфейла, като по-голямата част от задълженията са в Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Celsius (CEL). Дълговете в двете най-големи криптоваути възлизат на приблизително $3.7 милиарда. По отношение на стойността в долари има дефицит от $1.8 милиарда в BTC, $987 милиона в ETH и $666 милиона в USD Coin.

Данните бяха споделени в Twitter от адвоката по въпросите за несъстоятелността Дейвид Адлер. Докладът не обрисува добра картина за Celsius, която се бори да премине през процедурата по обявяване на несъстоятелност. През последните няколко седмици се случиха редица събития, които допълнително утежняват делото.

Съдията одобрява искането за независим експерт на Celsius

Член на синдика към министерството на правосъдието на Съединените щати беше поискал независим експерт по делото Celsius. В искането на експерта се посочва, че има въпроси относно прозрачността на финансите и операциите на Celsius. Регулаторният орган на щата Върмонт също подкрепи използването на независима трета страна.

В сряда американският съдия по несъстоятелността Мартин Глен одобри участието на независим експерт, както и че проверката ще се съсредоточи върху крипто активите на компанията, процедурите за плащане на различни данъци, промените в предлагането на сметки и др.


Прочети още: Celsius обвинява бивш мениджър в кражбата на стотици милиони


Токенът CEL бележи краткосрочен подем

При всички тези събития, които се случват, е изненадващо, че цената токена CEL се повиши за кратко с над 90% в четвъртък. Голяма част от тези печалби обаче спаднаха и криптовалутата бележи спад от 6.5% през последните 24 часа.

Във вторник New York Times съобщи, че главният изпълнителен директор на Celsius Алекс Машински планира завръщане на фирмата. Фокусът ще бъде върху попечителството, макар че е трудно да си представим как Celsius би могла да се справи с възраждането след ударите по репутацията, които понесе през последните месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как БРИКС помага на Русия и Китай да се опълчат на Запада

Докато Русия и Китай са подложени на натиск в Европа и САЩ, те намират доста по-положителен прием на Азиатска територия. 

21.06.2024 20:00 1 мин. четене

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа в размер на $40 милиарда, според Financial Times.

21.06.2024 19:00 1 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

21.06.2024 18:15 2 мин. четене

Nvidia загуби мястото си на най-ценната компания – ще продължат ли да падат акциите?

Компанията Nvidia започна тази седмица с голям успех, като стана най-голямата компания в света по пазарна капитализация, изпреварвайки Apple и Microsoft.

21.06.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.