НАЧАЛО Други

Celsius дължат $2 милиарда на заинтересовани страни

септември 16, 2022 20:58 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Celsius дължат $2 милиарда на заинтересовани страни

Доклад показва, че Celsius Network има над $2 милиарда задължения в различни монети. По-голямата част от задълженията са в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Нов доклад показва, че нетните задължения в криптовалути възлизат на $6.1 милиарда, докато управляваните активи са на стойност $3.6 милиарда. Няма съществена промяна спрямо последния доклад, който беше публикуван миналия месец.

Общо 25 криптовалути съставляват портфейла, като по-голямата част от задълженията са в Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Celsius (CEL). Дълговете в двете най-големи криптоваути възлизат на приблизително $3.7 милиарда. По отношение на стойността в долари има дефицит от $1.8 милиарда в BTC, $987 милиона в ETH и $666 милиона в USD Coin.

Данните бяха споделени в Twitter от адвоката по въпросите за несъстоятелността Дейвид Адлер. Докладът не обрисува добра картина за Celsius, която се бори да премине през процедурата по обявяване на несъстоятелност. През последните няколко седмици се случиха редица събития, които допълнително утежняват делото.

Съдията одобрява искането за независим експерт на Celsius

Член на синдика към министерството на правосъдието на Съединените щати беше поискал независим експерт по делото Celsius. В искането на експерта се посочва, че има въпроси относно прозрачността на финансите и операциите на Celsius. Регулаторният орган на щата Върмонт също подкрепи използването на независима трета страна.

В сряда американският съдия по несъстоятелността Мартин Глен одобри участието на независим експерт, както и че проверката ще се съсредоточи върху крипто активите на компанията, процедурите за плащане на различни данъци, промените в предлагането на сметки и др.


Прочети още: Celsius обвинява бивш мениджър в кражбата на стотици милиони


Токенът CEL бележи краткосрочен подем

При всички тези събития, които се случват, е изненадващо, че цената токена CEL се повиши за кратко с над 90% в четвъртък. Голяма част от тези печалби обаче спаднаха и криптовалутата бележи спад от 6.5% през последните 24 часа.

Във вторник New York Times съобщи, че главният изпълнителен директор на Celsius Алекс Машински планира завръщане на фирмата. Фокусът ще бъде върху попечителството, макар че е трудно да си представим как Celsius би могла да се справи с възраждането след ударите по репутацията, които понесе през последните месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.