Home

Cardano разкри ново партньорство разширяване на функции на блокчейна

29.06.2024 10:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano разкри ново партньорство разширяване на функции на блокчейна

Cardano си партнира с World Mobile, за да интегрира рамката "партньорски вериги", целяща да свърже милиарди несвързани субекти по света.

Това сътрудничество съчетава мултивериги и инфраструктура от следващо поколение, като повишава сигурността и ефективността.

Въпреки това бяха изразени опасения относно партньорските вериги. Хоскинсън подчерта тяхната гъвкавост и значение в рамките на Cardano, което позволява на проекти като World Mobile да разработват уникални протоколи, като същевременно се възползват от сигурната инфраструктура на Cardano.

Той също така изтъкна ролята на трансакциите между веригите за повишаване на стойността на мрежата чрез оперативна съвместимост.

Cardano е интегрирала възможности за странична верига Inter-Blockchain Communication Protocol (IBC), за да улесни транзакциите в блокчейн мрежите. Освен това в началото на юни Cardano си осигури важно партньорство с аржентинското правителство.

Хоскинсън спомена и за потенциално сътрудничество с главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск за интегриране на Midnight Protocol за подобряване на поверителността в платформите на социалните медии, въпреки че Мъск все още не е отговорил.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Блокчейн е бъдещето на финансите според главния изпълнителен директор на Robinhood

В неотдавнашен доклад на Fortune главният изпълнителен директор на Robinhood Влад Тенев изрази убеждението си, че токенизацията представлява следващата еволюционна стъпка за финансовите услуги.

18.07.2024 8:30 1мин. четене

Uniswap обяви ново разширение за Google Chrome

Uniswap Labs официално пусна своето разширение за портфейл на Google Chrome след повече от шест месеца забавяне, през които над 793,000 потребители се включиха в списъка на чакащите.

18.07.2024 7:30 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.