НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

05.05.2024 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

Тези инициативи включват различни подобрения на блокчейна, включително внедряването на нови скриптове, токени и подобрени механизми за транзакции.

 

InputOutput също намекна за предстоящото пристигането на още осем проекта, които трябва да дебютират през следващите седмици. Cardano рутинно актуализира напредъка на своята екосистема чрез седмичен регистър.

Същевременно трябва да се подчертаят и последователните усилия на Cardano за усъвършенстване на мрежата си, приписвайки го на процъфтяващата развойна дейност. Въпреки че преди това имаше кратък спад в развойната дейност, скорошни данни от Santiment показаха забележим подем, сигнализиращ за ефективността на текущите усилия за надграждане.

Въпреки този напредък обаче, родният токен ADA отбеляза само незначително увеличение, като цената му беше $0.46 към момента на писане на статията, което отразява скромното покачване от 1.4% през последните 24 часа. Независимо от това, устойчивите крачки в развитието биха могли потенциално да повлияят положително върху ценовата траектория на ADA в бъдеще, като впоследствие ще облагодетелстват други аспекти на екосистемата Cardano.

Друг аспект, който се разглежда внимателно, е общото предлагане на печалба на ADA, което в момента възлиза на 18.88 милиарда от 38.84 милиарда токена в обращение.

Потенциален скок в цената на ADA до $0.50 или повече може да тласне тази цифра да надхвърли 20 милиарда, като има спекулации за потенциално повторение на представянето на Cardano от 2019 г., което може да затвърди позицията му в топ 10 на криптовалутите по пазарна капитализация.

В момента метриката за “претеглени настроения” на Santiment за Cardano показва 0.16, което позначава предимно положително пазарно настроение към проекта. Въпреки че негативното настроение може временно да попречи на напредъка на ADA, пробив в бъдеще може да доведе до значително рали, което потенциално преформулира пазарната му динамика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.