НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Мечките контролират пазара – как може ADA да си върне възходящата инерция?

септември 13, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Мечките контролират пазара – как може ADA да си върне възходящата инерция?

Стойността на ADA постоянно намалява, след като достигна своя връх от $0.45 в средата на април тази година. Всъщност печалбите, които ADA постигна през годината, бяха почти изцяло изтрити.

На 1 януари 2023 г. ADA се оценяваше на $0.246, а към момента на писане на статията се търгува на цена от $0.249, което дори представлява увеличение от малко над 2% през последните 24 часа. За разлика от нея, Биткойн (BTC), пионерската криптовалута, е поскпънала с над 50% от януари насам.

Cardano е изправена пред непосредствено ниво на съпротива около $0.25, а подкрепата се намира на приблизително при $0.23. Въпреки поддържането на низходяща траектория от средата на юли, анализът на Фибоначи за ADA показва потенциално покачване до диапазона $0.25-$0.26 преди по-нататъшни движения.

Съществува вероятност ADA да се консолидира на тези нива, като се има предвид значителният обем на търговията, осигуряващ подкрепа за цената. Текущите нива се характеризират със сравнително нисък обем на търговия.

За да се освободи от мечия си импулс, ADA трябва да постигне стойност на затваряне над $0.255 и да повтори това представяне през седмицата. Понастоящем MACD на ADA предполага, че мечките упражняват значително влияние.

Според DefiLlama, TVL на ADA постепенно намалява от средата на юли насам. Едновременно с това броят на потребителите също е намалял, което вероятно се дължи на намаляващата стойност на актива.

Според данни на IntoTheBlock, преобладаващата част от 90% от притежателите на ADA в момента се намират на загуба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.