НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Има голям апетит за подхода на IOHK

октомври 5, 2022 16:01 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Има голям апетит за подхода на IOHK

Създателят на Cardano (ADA) Чарлз Хоскинсън твърди, че са изградили общност и екосистема, които са готови за масово приемане.

Хоскинсън отново подчертава значението на академичния и научния подход към разработването на блокчейна Cardano в интервю за основателя на Messari Райън Селкис.

Според създателя на Cardano техния по-бавен, но стремглав подход е нещо, за което общността настоява, особено по време на крипто зимата.

На всяка стъпка по пътя с Cardano ние просто казахме, че основно ще започнем от нещо, което има смисъл. Ще напишем документи. Ще валидираме тези документи в академичната общност. Вече има над 150 от тях, които сме написали като екосистема от най-добрите професори.

Имаме лаборатория в Станфорд. Имаме лаборатория в CMU (Carnegie Mellon University). Имаме хора в Европа в Единбург, хора в Япония в Токийския технологичен институт, а след това чрез основан на доказателства начин ще го разгърнем. 

И така, изградихме страхотна общност, която по принцип казва: “Вижте, тези хора в крайна сметка ще стигнат [целта си]. В крайна сметка те ще го разберат. И където и да стигнат, това вероятно ще бъде нещо, което работи и има глобален мащаб.

И в нашата индустрия има огромен апетит за това, особено по време на мечи пазари. По време на бичия пазар не се улавя нищо, но по време на мечия пазар всички се сриват. 

Всички мостове се хакват. Сриват се всички тези DeFi (децентрализирани финансови) Понци схеми, за които продължаваме да говорим, че са проблеми. Така че това е общността, която изградихме, и екосистемата, която изградихме. Сега се наслаждаваме на дивидентите от този подход.

Основателят и главен изпълнителен директор на разработчика на Input Output Hong Kong (IOHK) подчерта, че подходът към развитието на блокчейн може да проправи пътя за притока на милиарди потребители към крипто индустрията.

Компании от Fortune 500, правителства, реални участници, които отговарят за милиони до милиарди хора, които се грижат за стандартите. Те се грижат за безопасността. Те се грижат за надеждността. Те се интересуват от последователността. Те се грижат за оперативната съвместимост. Те се интересуват от доброто управление. Ако привлечете един от тези клиенти, ще имате три милиарда потребители. Междувременно 98% от хората в света не използват криптовалути за нищо друго освен за спекулации.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: ЕС иска да въведе блокчейн в данъчното облагане


Наскоро Хоскинсън заяви, че блокчейн мрежата скоро ще навлезе в ерата Voltaire, като той твърди, че ще бъде пример за истинско децентрализирано управление.

Ерата Voiltaire е моментът, в който Cardano ще стане напълно автономна, като въведе система за гласуване и хазна. Ерата ще отбележи пълната децентрализация на Cardano, която започна с въвеждането на разпределена инфраструктура в ерата Shelley. 

Дотогава потребителите на блокчейна ще имат повече думата по отношение на посоката на развитие на мрежата, защото ще могат да подават предложения за подобрения на Cardano (CIP).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.