НАЧАЛО Други

$180 милиарда бяха заличени от крипто пазара за 7 дни

ноември 14, 2022 14:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$180 милиарда бяха заличени от крипто пазара за 7 дни

За една седмица общата капитализация на крипто пазара е спаднала от $1.02 трилиона до $838.37 милиарда. Това е спад на от около $179 милиарда или близо 17.6%.

В същото време пазарната капитализация на най-големия крипто актив – Биткойн (BTC) е спаднала от около $398.7 милиарда до $324 милиарда. Реално това е спад на стойност около $74 милиарда или 18.7%.

Биткойн (BTC) се понижи с близо 19% през седмицата, като в момента се търгува на цена от $16,738.

Техническият анализатор Матю Хайланд смята, че кризата се случва, защото крипто пазарът все още има проблеми, които са довели до това, че недостатъците на един участник са се прехвърлили върху другите.

Хайланд сподели в Twitter:

Цялото крипто пространство има твърде много единични точки на провал. Ако една борса или едно лице се срине, това не трябва да води до срив на целия пазар. Но това е реалността на този пазар в момента. Той е МНОГО рисков. Надявам се, че силите ще бъдат разпределени по начин, по-който ако някой падне, останалите ще бъдем добре.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Вълкът от Уолстрийт: 3 съвета за оцеляване в крипто зимата


 

По-рано той отбеляза, че индексът Nasdaq е регистрирал един от най-големите си отскоци в историята в края на миналата седмица. 

Хайланд смята, че е по-добре да се надяваме, че отскокът на индекса ще продължи, защото всяко отдръпване вероятно ще окаже голям натиск върху крипто пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене

Yuga Labs уреди дело с едно от лицата зад имитацията на Bored Ape Yacht Club

Компанията зад колекцията Bored Ape Yacht Club (BAYC), Yuga LAbs уреди съдебно дело с един от разработчиците, стоящи зад имитацията на проекта, известна като RR/BAYC.

февруари 8, 2023 13:07 2 мин. четене