НАЧАЛО Алткойни

Cardano е оценена “твърде агресивно”, твърдят от Messari

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano е оценена “твърде агресивно”, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е "по-агресивна" в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

Тези коментари идват преди дългоочакваната актуализация Vasil, която се очаква да донесе значителни технически подобрения. Данните на Messari показват, че Cardano изостава от Solana, Algorand, Tezos и NEO, когато става въпрос за броя на дневните транзакции. 

Популярната блокчейн система с доказателство на залог също така има по-малко обща блокирана стойност (TVL) от Solana и Algorand.

Милиардерът Марк Кюбан наскоро изрази мнение, че Cardano не е успяла да окаже значително влияние след стартирането на интелигентните договори през септември миналата година.   


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн неизбежно ще стигне $100,000 – М. МакГлоун


Докладът на Messari установи, че Solana се извисява над основните си конкуренти по основните фундаментални показатели. В него се казва, че Solana (SOL), токенът, който е в основата на екосистемата на мрежата, е оценен “консервативно” в сравнение с ADA и други равностойни компании. 

Понастоящем ADA и SOL са съответно на седмо и девето място по пазарна капитализация, според данни, предоставени от CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене