НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) ще бъде листнат от голяма борса

октомври 25, 2022 16:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) ще бъде листнат от голяма борса

CEO-то на FTX Сам Банкман-Фрид заяви, че платформата за смарт договори Cardano (ADA) скоро ще бъде листната на неговата платформа.

В отговор на потребител на Twitter, който твърди, че FTX избягва да листва ADA, Банкман-Фрийд посочи, че фючърсните договори на ADA вече са налични на платформата.

Това определено не е така!

Имаме [ADA-Perp] в международен списък; добавянето на спот ADA също е в нашата пътна карта.

Банкман-Фрид също така намекна, че отсъствието на ADA от борсата е по-скоро логистично, отколкото нещо друго. Според него FTX все още търси да осигури достатъчно валидатори за блокчейна.

Хаха не, това не е умишлено – токените, които са на блокчейн, който вече поддържаме, са по-лесни, като ERC20 и т.н. токените идват почти автоматично, но да, все още трябва да се уверим, че имаме добър парсинг на валидаторите на Cardano за депозити/теглене.

Главният изпълнителен директор на FTX отговори на всички скептици и даде срок от 3 месеца, което предполага, че ADA може да бъде регистрирана на борсата до края на януари.

Хм, ако смятате, че лъжа, бихте ли приели залог 1:1 за това дали FTX ще листва ADA спот в рамките на следващите 3 месеца? Можете да изберете размера [на залога]?


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Топ крипто китовете трупат агресивно


Наскоро фирмата за криптоанализ Sentiment заяви, че ADA е значително подценена, позовавайки се на нейния MVRV-Z-Score, който сравнява пазарната стойност на даден актив с неговата реализирана стойност. Според фирмата MVRV Z-Score на ADA е на ниво, което не е виждано от началото на 2019 г., точно преди конкурентът на Етериум да удвои цената си.

Сега Cardano се намира на най-ниската си относителна позиция спрямо реализираната си стойност от януари 2019 г. насам. Това е знак, че е подценена въз основа на средните загуби на трейдърите. Цената на ADA се удвои през следващите три месеца, когато за последен път нейният MVRV Z-Score достигна това ниво.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене