НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) е подценен, твърдят от Santiment

октомври 23, 2022 22:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) е подценен, твърдят от Santiment

Фирмата за блокчейн анализ Santiment твърди, че сигналите от веригата на Cardano показват, че в момента ADA е подценен.

От фирмата разглеждат MVRV Z-Score на Cardano, който сравнява общата пазарна капитализация на даден актив с общата му реализирана пазарна капитализация.

По принцип ниският Z-Score предполага, че даден актив е подценен. Според Santiment индексът MVRV Z-Score на ADA е на най-ниското си ниво от януари 2019 г. насам.

Сега Cardano се намира на най-ниската си относителна позиция спрямо реализираната си стойност от януари 2019 г. насам. 

Това е знак за подценяване въз основа на средните загуби на трейдърите. Цената на ADA се удвои през следващите три месеца, когато за последен път MVRV Z-Score достигна това ниво.

Santiment също така твърди, че криптопазарът показва признаци на капитулация, като много търговци затварят позиции на загуба. Според фирмата капитулацията потенциално дава началото на възстановяване на пазара.

Признаци на капитулация се появяват в петък, включително транзакции от адреси, които търгуват с активите си, докато са на загуба. При Биткойн се наблюдава най-ниското съотношение на транзакциите на загуба спрямо тези на печалба от 4 и половина месеца насам, а при Етериум – исторически минимум.

Докато при много крипто активи се наблюдават признаци на капитулация, Santiment също регистрира силно натрупване на алткойни от инвеститори с дълбоки джобове. Както отразихме от фирмата наскоро заявиха, че големи инвеститори на децентрализираната орална мрежа Chainlink са натрупали LINK на стойност над $312 милиона от началото на мечия пазар през 2022 г.

Адресите на големите инвеститори на Chainlink (притежаващи от 10,000 до един милион LINK) са били заети с натрупване по време на мечия пазар през 2022 г. От 3 март насам тези адреси са добавили общо 47.3 милиона LINK към портфейлите си. Това са около $312 милиона повече инвестирани средства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ЕТО ЗАЩО Wall Street Memes ще изригне скоро, а yPredict има потенциал да постигне 10Х растеж през лятото

Крипто пазарите направо са полудели, като всички меме криптовалути се превръщат в моментални звезди, а токени като $PEPE връщат времената, в които дребни инвеститори се превръщаха в Биткойн милионери в рамките на дни.

юни 1, 2023 9:33 4 мин. четене

Какво представлява Aave и защо е толкова популярна сред инвестиралите в ICO на Avorak AI?

След кратък обзор на инвестиралите в ICO на Avorak се вижда, че интересът към Aave е голям, като се има предвид, че това е платформа за кредитиране.

юни 1, 2023 9:30 3 мин. четене

Какво казва ChatGPT за цената на Solana и Tradecurve за 2023 г.

Въпреки че Solana подобрява мрежата си, наскоро тя навлезе в мечи тренд. Междувременно TCRV има светло бъдеще пред себе си, продължавайки своя предпродажбен скок.

юни 1, 2023 9:20 4 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Solana, Tradecurve може да изпревари SOL през 2023 г.

Тъй като Solana губи инерция и се търгува на червено, Tradecurve е готова да я изпревари и да осигури по-добри печалби, като се покачи 50 пъти преди края на предварителната продажба.

май 31, 2023 13:47 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.