Home

Бъдещето на крипто е по-обещаващо от всякога, сподели директора на Circle

21.06.2024 7:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бъдещето на крипто е по-обещаващо от всякога, сподели директора на Circle

Главният изпълнителен директор на Circle Джереми Алер наскоро сподели гледната точка за бъдещето на крипто, заявявайки, че то е по-обещаващо от всякога.

Алер изрази безпрецедентен оптимизъм относно блокчейн технологията, казвайки: “Създадох Circle преди повече от 11 години и никога не съм бил по-надежден за бъдещето, отколкото сега”.

Той вярва, че криптовалутите са на път да станат неразделна част от значими технологични приложения в световен мащаб.

Той оприличава сегашното състояние на блокчейн мрежите на ранните дни на широколентовия интернет, като предполага, че на хоризонта се очертава значителен напредък в областта на сигурността, неприкосновеността на личния живот и мащабируемостта

Това е благодарение на иновации като Zero-Knowledge технологията (ZK) и напълно “хомоморфното криптиране” (FHE). Той предвижда бъдеще, в което криптоизчислителната техника ще бъде в основата на жизненоважни приложения в различни сектори.

Според Алер приемането на криптовалутите се ускорява, подхранвано от нови и разнообразни случаи на използване, които се появяват всяка седмица. Той посочва разработки в областта на плащанията, социалните медии, гейминга, продажбата на билети и корпоративните решения като примери за това.

Той подчерта, че въпреки бързия напредък индустрията все още е в начален стадий, което прави потенциала за бъдещ растеж още по-вълнуващ.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Акциите на MicroStrategy се покачват с 15% на фона на Биткойн ралито

В понеделник акциите на MicroStrategy поскъпнаха с 15%, следвайки двуцифрения ръст на Биткойн до $65,000.

16.07.2024 16:00 1мин. четене

Stripe разширява крипто услугите си в Европа с новаторска интеграция

Stripe разшири интеграцията си с криптовалути в Европа, като даде възможност на клиентите в ЕС да купуват Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други криптовалути, използвайки издадените от Stripe кредитни или дебитни карти.

16.07.2024 15:30 1мин. четене

Kraken даде официален срок за изплащанията от Mt. Gox

Kraken, борса за криптовалути, обяви, че е получила средства от фалиралата крипто борса Mt. Gox, според изявление по електронната поща.

16.07.2024 14:32 1мин. четене

Цените на петрола се понижават поради по силния долар

Цените на петрола се понижиха за трети пореден ден поради опасенията за слабо търсене от страна на Китай. Освен това за низходящата тенденция допринесоха по-силният долар и хладните настроения на капиталовите пазари.

16.07.2024 13:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.