НАЧАЛО Други

Брок Пиърс говори за крипто през 2019 г.

януари 22, 2019 21:06 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Брок Пиърс говори за крипто през 2019 г.

Брок Пиърс, съосновател на крипто рисков фонд DNA, председател на Фондация Биткойн и поддръжник на EOS, говори за текущото състояние на крипто.

Пиърс каза по време на Crypto Trader на CNBC, че Етериум трябва да се разрастне тази година, ако иска да остане водеща криптовалута в индустрията.


Ако Етериум не разреши проблема с мащабирането тази година ще има големи дългосрочни проблеми. Сега е моментът…

Не мисля, че пазарът ще чака, с всички тези, да ги наречем “поколение 3”, идващи на пазара. Етериум все още е водещата платформа в света за интелигентни договори. Тя има повече разработчици надграждащи я, отколкото всяка друга.

Брок казва, че EOS е конкуренция в рамките на интелигентните договори. Той твърди, че решенията на RAM и CPU проблемите на платформата ще се появят през февруари.


Тъй като е имало само около шест месеца, това е блокчейн номер две в света по отношение на разработчиците, които бързо нарастват. Те имат най-големия war chest от всички в пространството, което означава, че няма да ходят никъде. Те имат много писти и имат вероятно най-напредналия блокчейн днес по отношение на мащабируемост. 

Bancor и Liquid EOS имат решение за мащабиране на EOS mainnet – DApp слой, който ще реши всички проблеми с RAM и CPU, смятам през февруари.

Пиърс също отбеляза, че Трон и Cardano са два силни участника, които наблюдава тази година.


Трон е третата най-популярна верига за разработчици, което е най-важният показател при оценката на това какво става с блокчейн. Технологията е с отворен код, което означава, че технологиите не ви разграничават или дават реално предимство, освен предимството на първия. Общността е всичко. Днес са верига номер три в това отношение.

Но ясно е, че имате Cardano. Чарлз Хоскинсън е умен човек, който е бил наоколо от дълго време. И много други.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене