НАЧАЛО Други

Brave Browser: Търгувайте крипто без посредник с новата функция

март 13, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Brave Browser: Търгувайте крипто без посредник с новата функция

Brave, браузър, който се фокусира върху поверителността на потребителите, въведе нова възможност, която им позволява да продават криптоактиви от интегрирания си Web3 портфейл.

Тази инициатива въвежда в Brave Wallet решението на Ramp Network за обмен на крипто във фиат, без да се налага използването на централизирана трета страна, като например криптоборса.

Компанията направи това съобщение почти година след партньорството си с Ramp, чрез което даде възможност за закупуване на криптовалута директно в рамките на Brave Wallet.

Чрез комбиниране на услугите на Ramp в Brave Wallet, потребителите вече могат да запазят контрола върху активите си, купувайки и продавайки криптовалута единствено чрез своя портфейл за самостоятелно попечителство.

В момента услугата за конвертиране поддържа над 38 криптоактива, включително Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

Brave пуска тази функция, тъй като криптопазарът се сблъска със срива на множество централизирани структури, които причиниха милиарди загуби на клиентите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Signature Bank затворена от регулатори на щата Ню Йорк


Миналия месец браузърът обяви сътрудничеството си със Solana, за да въведе поддръжка на Solana dApp в своите версии за iOS и Android.

Потребителите вече могат да се свързват със Solana dApps чрез интегрирания крипто портфейл на Brave, без да се налага да излизат от браузъра.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Планът на Ч. Палихапития за разобличаване на счупената финансова система на САЩ

Чамат Палихапития, милиардер и рисков капиталист, наскоро сподели мнението си за кризата във финансовата система на САЩ в новия епизод на подкаста “All-In”.

март 27, 2023 7:00 1 мин. четене

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене

Президентът на Ел Салвадор премахва данъците върху технологичните иновации

В четвъртък вечерта президентът Найб Букеле обяви, че планира да предложи на Конгреса на Ел Салвадор законопроект за премахване на данъците върху технологичните иновации.

март 26, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC на ОАЕ ще играе важна роля в международните търговски разплащания

Централната банка на Обединените арабски емирства (ОАЕ) наскоро представи нов план за емитиране на дигиталната си валута, известна като “дигитален дирхам”.

март 26, 2023 9:00 1 мин. четене