НАЧАЛО Алткойни

Брад Гарлингхаус говори за XRP, Libra и регулации

юли 16, 2019 13:07 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Брад Гарлингхаус говори за XRP, Libra и регулации

Брад Гарлингхаус отговори на Twitter публикациите на Доналд Тръмп и пресконференцията на секретаря на Министерството на финансите Стив Мнушин.

В поредица от туитове, главният изпълнителен директор на Ripple  изложи мислите си за изказванията на президента и министъра на финансите за настоящето и бъдещето на криптовалутите.


Гарлингхаус за първи път потвърди, че не смята, криптовалутите за заплаха или пречка за щатския долар или валутите на други големи страни. Но той изрази опасения, че блокчейн индустрията може да се превърне в инструмент на престъпниците. 


В крайна сметка обаче Гарлингхаус заяви, че работата със законодателите ще бъде в интерес на индустрията на криптовалутите.


Но както отбеляза Мнушин, цялата крипто-индустрия не бива да се слага под общ знаменател – тя е изминала дълъг път от дните на “Silk Road”. За да успее индустрията, трябва да работим с регулаторните органи и в рамките на политиките. Точка.


Когато става въпрос за новия проект за криптовалута на Facebook, Гарлингхаус казва, че компанията трябва да бъде наблюдавана отблизо.


Когато прочетох бялата книга на Libra – очертавайки целта да се създаде нова валута – беше ясно за мен, че усилията трябва да се провеждат по същия стандарт като другите регулирани финансови институции.


Главният изпълнителен директор на Ripple твърди, че XRP може да служи на световната общност в ерата на новите технологии. С увеличаването на необходимостта пари да се изпращат по целия свят, криптовалутата предлага перфектно решение за финансовата индустрия.


XRP е уникално оборудван, за да реши проблема с няколко трилиона долара, като предлага драстично по-бърз и по-евтин мост за трансгранични плащания. @Ripple вече работи с регулаторни органи, банки и финансови институции (като @MoneyGram), за да ги приложи по целия свят.


Гарлингхаус приключи своята серия от публикации, като се опита да насърчи разработчиците на индустрията.


Ако искаме да постигнем максимален напредък, трябва да работим със съществуващата финансова система – а не срещу нея.


Ако не, ние рискуваме да смажем иновациите тук в САЩ и да позволим на чуждестранните интереси да поемат контрол над този нов сектор на нашата глобална икономика.


Изявленията на Гарлингхаус са в съответствие с много други лидери в индустрията, които желаят да работят с правителството, за да предоставят ясен набор от насоки за криптовалутите. С повече яснота, повече талант и пари ще могат да навлязат в пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини