НАЧАЛО Други

Борусия Дортмунд разширява партньорството си с Coinbase

януари 24, 2023 14:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Борусия Дортмунд разширява партньорството си с Coinbase

Американската криптоборса Coinbase ще стане премиум партньор на германския футболен отбор Борусия Дортмунд (BVB).

Базираната в САЩ криптоборса е партньор на отбора от юли миналата година. Досега платформата за търговия предоставяше крипто обучение на служителите на спортния клуб.

Според информацията разширеното партньорство ще даде възможност на Coinbase да получи периметрова реклама и килими на периметъра на стадиона на BVB – „Signal Iduna Parl“ който е и най-големия футболен стадион в Германия, както и изложение в профилите в социалните медии на клуба и други маркетингови канали на отбора.

Продължителността на партньорството е до края на юни тази година, а управляващият директор на германския отбор, Карстен Крамер заяви, че клубът иска да запази опциите си отворени.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн миньор с изключителен късмет спечели $130,000


През 2021 г. Coinbase получи лиценз за попечителство и търговия с криптовалути от германския Федерален орган за финансов надзор (BaFin). Креймър заяви, че ще се радва отбора да разши партньорството си с платформа, отговаряща на стандартите.

Tой добави:

Предоставянето на лиценза от BaFin е ясен сигнал за нас …, че вече имаме такъв партньор на наша страна в сегмент, който все още е много нов и често объркващ за [хората извън крипто сектора].

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене