НАЧАЛО Други

Борис Джонсън ще говори на блокчейн конфренция в Сингапур

03.11.2022 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Борис Джонсън ще говори на блокчейн конфренция в Сингапур

Борис Джонсън, бившият министър-председател на Великобритания, е обявен за основен говорител на блокчейн конференция през декември в Сингапур.

Според програмата на “Международния симпозиум за блокчейн постижения (ISBA)” Джонсън ще произнесе речта си в следобедните часове на 2 декември.

Организираното от компанията за блокчейн технологии ParallelChain Lab събитие ще се проведе в InterContinental Singapore от 1 до 2 декември.

Дик Чейни, бившият вицепрезидент на Съединените щати също ще присъства на събитието като основен гост-лектор.
В прессъобщение, публикувано в понеделник (31 октомври),

ParallelChain Lab сподели в прессъобщение от 31 октомври, че ISBA ще бъде “свободна от търговско, финансово или политическо влияние”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Виталик Бутерин критикува методите на Илон Мъск


На Джонсън също така са му били платени 130,000 британски лири, за да говори по време на “Съвета на застрахователните агенти и брокери в САЩ” през септември, според The Guardian.

Бившия британски министър също така заяви, че ще присъства на конференцията за климата COP27 в Египет, която започва тази неделя и ще продължи до 18 ноември.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Глоба за милиарди заплашва Microsoft в Европа

На Microsoft може да бъде наложена глоба в размер до 1% от годишните ѝ приходи в Европейския съюз, ако не отговори на искане за предоставяне на информация до 27 май.

19.05.2024 21:00 2 мин. четене

6 съвета за търговията с криптовалути

През последните години криптовалутите спечелиха значително внимание и популярност. Тези дигитални активи предлагат редица предимства пред традиционните валути, като например по-голяма сигурност и неприкосновеност на личните данни, по-ниски такси за транзакции и децентрализиран контрол.

19.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.