НАЧАЛО Алткойни

Този топ алткойн е на ръба на огромен двуцифрен скок

06.06.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Този топ алткойн е на ръба на огромен двуцифрен скок

Крипто анализатор прогнозира рали за един от топ алткойните, което може да повиши цената на криптовалутата поне до нивото при $1,000.

Според техническия анализ на “Bluntz“, който често включва теорията на вълните на Елиът, BNB се очаква да се повиши до около $1,200 в петвълнов модел, което представлява печалба от приблизително 70% от сегашното ѝ ниво при $707.

Теорията на вълните на Елиът предполага, че цените на активите се движат в основен тренд с петвълнов модел, последван от корекция в тривълнов модел.

В допълнение към перспективите си за алткойнът, анализаторът обърна внимание и на двойката Етериум/Биткоин (ETH/BTC).

Той отбеляза, че низходящото движение, следващо меча дивергенция на 12-часовата графика на ETH/BTC, изглежда е приключило, прогнозирайки голямо движение скоро в положителна посока.

Меча дивергенция се появява, когато цената на даден актив се повишава, докато индексът на относителната сила (RSI) се движи в низходяща посока, което показва потенциална слабост.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.