НАЧАЛО Блокчейн

Блокчейн платформата Oasys обяви партньорство с финтех гиганта SBI

17.05.2024 5:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн платформата Oasys обяви партньорство с финтех гиганта SBI

SBINFT Market, подразделение на японската SBI Group, разшири поддръжката си, за да включи както L1, така и L2 блокчейн мрежи в рамките на екосистемата Oasys.

Това сътрудничество има за цел да засили присъствието на Oasys в японския Web3 пейзаж. Oasys, блокчейн платформа, фокусирана върху игрите, постигна важен крайъгълен камък чрез интегриране с SBINFT Market, водещ NFT пазар, управляван от SBINFT Corporation в рамките на SBI Group.

Това партньорство позволява на SBINFT Market да поддържа Hub-Layer (L1) и MCH Verse (L2) на Oasys, разширявайки първоначалната си връзка с HOME Verse на Oasys. Дайки Морияма, директор на Oasys, подчертава възможностите, които това сътрудничество носи за ентусиастите на GameFi и създателите на NFT.

Партньорството позволява на потребителите и разработчиците да монетизират и да се ангажират по-широко в сектора на блокчейн игрите. Само NFT от упълномощени изпълнители и свързани доставчици на съдържание отговарят на условията за вписване, което гарантира високи стандарти.

Сътрудничеството също така подобрява достъпността за японските потребители, което потенциално води до повишена ангажираност на този пазар. Тази разработка позволява ексклузивно съдържание на Oasys, като OASYX, и MCH Verse заглавия като “My Crypto Heroes” и “Chain Colosseum Phoenix,” да бъдат включени в SBINFT Market, предмет на строги критерии за скрининг.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Децентрализиранта борса ShibaSwap премина през голяма актуализация

ShibaSwap, децентрализираният обмен в рамките на екосистемата Shiba Inu, значително се модернизира, като премина към блокчейна Shibarium.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

Ето кои са най-бързите крипто мрежи в света

В света на блокчейн скоростта е от значение. Колкото по-бързо мрежата може да обработва транзакции, толкова по-ефективна е тя.

18.05.2024 17:30 2 мин. четене

БРИКС: Русия и Китай са готови заедно да се противопоставят на САЩ

На фона на ескалиращото напрежение в световен мащаб Русия и Китай укрепват съюза си, представяйки единен фронт срещу политиките на САЩ.

18.05.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.