Home

Блокчейн компанията Gala Games обяви партньорство с Animoca Brands

03.07.2024 23:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн компанията Gala Games обяви партньорство с Animoca Brands

на 3 юли Gala Games и Animoca Brands обявиха ново партньорство, насочено към подобряване на преживяването на потребителите с GALA токените.

Animoca Brands, компания за софтуер за игри и компания за рисков капитал, ще подкрепя организираната търговия с GALA, водещ гейминг токен.

Това сътрудничество включва предоставяне на услуги за осигуряване на ликвидност и гарантиране на стабилна търговия с криптовалутата на крипто пазара.

Gala Games обяви, че Animoca Brands ще получи GALA от хазната на компанията, за да улесни услугите по осигуряване на ликвидност, като по този начин ще насърчи стабилната търговия.

Освен това Animoca Brands планира да се превърне във валидатор на GalaChain, въпреки че сроковете за това все още не са определени. Компанията вече управлява девет Gala Founder’s нода.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.