НАЧАЛО Други

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

BlackRock, най-големият мениджър на активи в света, планира да създаде нов ETF, който да се възползва от компаниите, работещи в метавселената, съобщи Bloomberg.

Новият фонд, iShares Future Metaverse Tech and Communications ETF, е най-новото навлизане в блокчейн екосистемата за базирания в Ню Йорк инвестиционен гигант. 

Компанията току-що стартира iShares Blockchain Technology UCITS ETF, който проследява лимитирания индекс на Нюйоркската фондова борса FactSet Global Blockchain Technologies, насочен към европейските клиенти.

През август BlackRock обяви, че си партнира с Coinbase, за да предостави на клиентите си възможности за търговия с криптовалути, попечителство, основна посредническа дейност и отчитане.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум


BlackRock се присъединява към други традиционни финансови компании, които стартират фондове, съставени от компании с експозиция в мегавселената, включително Franklin Templeton, Invesco и Fidelity.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене