НАЧАЛО Други

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

BlackRock, най-големият мениджър на активи в света, планира да създаде нов ETF, който да се възползва от компаниите, работещи в метавселената, съобщи Bloomberg.

Новият фонд, iShares Future Metaverse Tech and Communications ETF, е най-новото навлизане в блокчейн екосистемата за базирания в Ню Йорк инвестиционен гигант. 

Компанията току-що стартира iShares Blockchain Technology UCITS ETF, който проследява лимитирания индекс на Нюйоркската фондова борса FactSet Global Blockchain Technologies, насочен към европейските клиенти.

През август BlackRock обяви, че си партнира с Coinbase, за да предостави на клиентите си възможности за търговия с криптовалути, попечителство, основна посредническа дейност и отчитане.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум


BlackRock се присъединява към други традиционни финансови компании, които стартират фондове, съставени от компании с експозиция в мегавселената, включително Franklin Templeton, Invesco и Fidelity.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.