НАЧАЛО Алткойни

BlackRock актуализира S-1 формуляра си – Ще видим ли Етериум ЕTF през юни?

30.05.2024 22:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BlackRock актуализира S-1 формуляра си – Ще видим ли Етериум ЕTF през юни?

BlackRock е представила актуализирана версия на S-1 формуляра за борсово търгуван фонд (ETF) за спот Етериум, според доклад на PhoenixNews в X.

S-1 е предварителна регистрация, която Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) изисква преди дадена ценна книга да бъде регистрирана за публична търговия.

Както бе отбелязано, SEC започна дискусии с емитентите на ETF за Етериум относно техните регистрационни формуляри S-1 миналата седмица. Регулаторът подчерта, че все още има „работа за вършене“ по тези документи.

Bloomberg ETF aнализаторът Джеймс Сейфарт коментира, че този ангажимент е „почти сигурно“ това, което пазарът трябва да очаква по отношение на S-1 формулярите след одобренията на 19b-4 миналия четвъртък. „Емитентите и Комисията по ценните книжа и фондовите борси работят за пускането на спот ETF-и за Етериум“, добави Сейфарт.

Ерик Балчунас, друг ETF анализатор в Bloomberg, също отбеляза актуализациите на S-1 формулярите на BlackRock, като ги нарече „добър знак“.

„Вероятно скоро ще видим и останалите. След това вероятно ще има още един кръг от коментари за фини настройки от страна на персонала. Стартирането в края на юни е легитимна възможност, въпреки че аз запазвам датата 4 юли”, прогнозира Балчунас.

Ако спот Етериум ETF получи одобрение от SEC за започване на търговия в САЩ преди края на второто тримесечие, това би могло да оспори неотдавнашната прогноза на Сейфарт, че може да отнеме месеци за издаване на такова одобрение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Защо инвеститорите предпочитат меме криптовалутите пред по-утвърдени монети?

Популярен крипто анализатор разсъждава върху това как и защо меме криптовалутите са се откроили от останалите алткойни през този цикъл.

13.06.2024 8:30 1 мин. четене

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

13.06.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.