НАЧАЛО Uncategorized

Бившият президент на FTX.US сподели за отношенията си със Сам Банкман-Фрийд

15.01.2023 20:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бившият президент на FTX.US сподели за отношенията си със Сам Банкман-Фрийд

Бившият президент на FTX US, Брет Харисън критикува Сам Банкман-Фрийд за това, че го е заплашвал, когато е предложили решения за реорганизация на управлението на американското подразделение на FTX. 

Харисън се оттегли от поста си на президент на FTX САЩ на 27 септември, което е около пет седмици преди FTX да се срине.

На 14 януари в серия от туитове той обясни как е бил нает “чрез SMS” през март 2021 г., след като е работил заедно с Банкман-Фрийд в нюйоркската търговска компания Jane Street в продължение на няколко години.

Той сподели още как шест месеца след началото на работата му в компанията в отношенията му със Сам започнали да пропадат. Тогава Харисън е започнал да се застъпва твърдо за разделяне и независимост на изпълнителните, правните служители и разработчиците на FTX US, но Банкман-Фрийд не е бил съгласен. 

В началото на април 2022 г. Харисън е подал официална жалба относно големи организационни проблеми, възпрепятстващи бъдещия успех на FTX. Тогава той е заявил, че ще подаде оставка, ако те не бъдат решени.

В отговор на това Харисън е бил заплашен от Сам, че ще бъде уволнен и че ще унищожи професионалната му репутация. Също така е бил инструктиран официално да се откажа от написаното и да поднесе извинение на Сам. Именно това е затвърдило решението на Харисън да напусне компанията.

В този ранен конфликт бившият глава на FTX US е видял “пълната му несигурност и непримиримост, когато решенията му бяха поставени под въпрос, злопаметността му и непостоянството на темперамента му“. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Управител на Фед за крипто: „Не искаме да пречим на иновациите“


Харисън описа поредица от тактики за сплашване и манипулиране, които Банкман-Фрийд е използвал срещу него и други колеги.

Брет сподели, че зависимости и психични проблеми може да са били допринасящи фактори, за промените в действията на SBF и първоначално се е чувствал съпричастен.

Що се отнася до обвиненията в измама, повдигнати срещу Банкман-Фрийд и други служители на FTX, Харисън заяви:

Никога не бих могъл да предположа, че в основата на този вид проблеми – които бях виждал в други по-зрели компании в кариерата си и вярвах, че не са фатални за успеха на бизнеса – стои измама за много милиарди долари.

Добавяйки, че ако някой от FTX US е подозирал или знаел истината щеше да докладва незабавно за случващото се.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Uncategorized Новини

Какви криптовалути притежава Доналд Тръмп?

Доналд Тръмп, известен със своите бизнес, политически и юридически начинания, е изградил крипто портфейл за няколко милиона долара, като е продал някои от своите токени с цел печалба.

21.04.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС иска да зареже долара и да използва криптовалути за търговия

Председателят на Комитета за финансовия пазар към Държавната дума на Русия Анатолий Аксаков наскоро обяви, че БРИКС активно проучва възможността за замяна на щатския долар с криптовалута за търговия.

21.04.2024 8:00 2 мин. четене

Каква е целта на най-голямата стабилна монета Tether (USDT)?

Според главния изпълнителен директор на Tether Паоло Ардоино основната цел на Tether USD (USDT), най-голямата стабилна монета в света, е да осигури защита за хората в икономики, които се борят с инфлацията.

20.04.2024 20:16 2 мин. четене

Може ли икономиката на Иран да оцелее евентуална война?

На фона на обсъжданията на потенциални икономически мерки срещу Иран от страна на Съединените щати и Европейския съюз (ЕС) Техеран заяви, че е устойчив на западните бойкоти, като се позовава на рекордния износ на петрол въпреки значителните санкции, наложени от бившия президент на САЩ Доналд Тръмп през 2018 г.

20.04.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.