НАЧАЛО Биткойн

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

Анализаторът каза, че Биткойн биковете на Coinbase са поставили масивни поръчки за покупка около и под $17,000.

Според Клементе, желанието на пазарните участници да купят актива на по-ниски цени предвещава добро за флагманската криптовалута.

Заявките в книгата за поръчки на Биткойн в Coinbase са подредени надолу от $17,000 и по-ниско. Много хора се надяват да купят BTC на по-ниски цени. 

Последният път, когато книгата с поръчките беше толкова наклонена към страната на офертите, беше движението нагоре от дъната през март 2020 г.


През март 2020 г. BTC се срина до около $3,700, преди да влезе в период на възход, който само година по-късно го доведе до $64,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Майк Новограц разглежда какво предстои за Биткойн


Клементе е насочил поглед и към друг показател, който преди това е отбелязвал върховете и дъната на най-голямата криптовалута. Той твърди, че съотношението между общата пазарна капитализация на двете най-големи стабилни монети и общата пазарна капитализация на криптовалутите също дава сигнали за дъна.

Съотношението между пазарната капитализация на USDC+USDT и общата пазарна капитализация на криптовалутите продължава да се търкаля от зоната на историческото дъно, спазвайки границите на канала… 

Генералната идея е, че когато съотношението е високо и в границите на канала, голям процент стабилни монети [са налични] за разгръщане спрямо пазарната капитализация на крипто. Когато [съотношението е] ниско, има много стабилни монети, които вече са били разгърнати.


Клементе предупреждава, че макроикономическите данни, които ще бъдат публикувани днес, могат да саботират отскока на криптовалутата.

Обявяването на CPI (индекса на потребителските цени) в сряда диктува дали това рали на рисковия мечи пазар ще продължи в краткосрочен план.

Индексът на потребителските цени е широко проследяван показател за нивото на инфлация в САЩ. Клементе коментира:

Инфлацията се покачва = Фед може да свали крака от газта. Продължаваща по-висока инфлация = ФЕД трябва да държи крака на газта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене