НАЧАЛО Биткойн

Майк Новограц разглежда какво предстои за Биткойн

август 9, 2022 15:39 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Майк Новограц разглежда какво предстои за Биткойн

Не е твърде вероятно Биткойн (BTC) да достигне $30,000, твърди известният Майк Новограц от Galaxy Digital.

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц смята, че най-голямата криптовалута в света едва ли ще се върне над нивото от $30,000 в близко бъдеще. 

Новограц смята, че засега водещата монета ще продължи серията си от търговия в ограничен диапазон. 

Ръководителят на Galaxy Digital не очаква Биткойн биковете да тласнат актива нагоре поради липсата на значителен приток на институционален капитал. 

В същото време Новограц твърди, че не мисли, че едва ли много инвеститори се отдръпват, което означава, че е малко вероятно цената на Биткойн да падне значително по-ниско в близко бъдеще.

Новограц не е особено оптимистично настроен за перспективите на BTC в краткосрочен план. Ръководителят на Galaxy Digital не вярва, че криптоеуфорията ще се завърне скоро поради повишаването на лихвените проценти от Федералния резерв на САЩ.

Понастоящем Биткойн се намира под нивото от $24,000 на основните спот борси, след като през юли отбеляза най-добрия си месец от 2022 г. насам. Galaxy Digital наскоро обяви, че тримесечната ѝ загуба се е увеличила повече от два пъти през второто тримесечие на 2022 г.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сливането на Етериум може да тласне Биткойн нагоре – ето как


Както отразихме от CryptoDnes, Майк МакГлоун – старши стратег на Bloomberg – наскоро потвърди прогнозата си за цена от $100,000, като заяви, че е „въпрос на време“ най-голямата криптовалута да успее да достигне това ниво. 

Както отразиха Bloomberg, от Citibank са убедени, че ФЕД може да одобри повишение на лихвения процент със 100 базисни пункта в близко бъдеще след впечатляващия доклад за заетостта, който успокои страховете от рецесия. 

Новограц остава с бича нагласа към Биткойн в дългосрочен план. Той прогнозира, че най-голямата криптовалута в света потенциално ще достигне $500,000 през следващите пет години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

септември 27, 2022 12:52 1 мин. четене

Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове

Създателите на една от водещите фирми за блокчейн анализ коментираха Биткойн, след като Федералният резерв отново повиши лихвения процент.

септември 26, 2022 12:32 1 мин. четене

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

септември 25, 2022 18:38 1 мин. четене