НАЧАЛО Биткойн

Биткойн все още е в бичи пазар и ще има нови върхове – CryptoQuant

21.03.2024 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн все още е в бичи пазар и ще има нови върхове – CryptoQuant

Главният изпълнителен директор на CryptoQuant, водеща платформа за анализи, твърди, че въпреки неотдавнашния спад на Биткойн, последвал рекордните му върхове по-рано този месец, бичият пазар все още продължава и криптовалутата все още не е достигнала своя връх.

Ки Йонг Джу предположи, че сегашният спад на Биткойн е само краткосрочна корекция след покачването му до почти $74,000 на 14 март. Той предупрежди още, че въз основа на историческите данни от предишни бичи пазари тази корекция потенциално може да доведе до спад на Биткойн до $51,000.

Според Джу Биткойн остава твърдо в границите на бичия си цикъл, като има индикации за краткосрочно прегряване на пазара. Той подчерта също така, че очакваният цикличен връх все още не е достигнат, изтъквайки, че инвеститорите на дребно не са навлезли напълно на пазара, а търсенето на борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн изисква внимателно наблюдение.

Джу отдаде неотдавнашния забележителен ръст на Биткойн най-вече с въвеждането на ETF и последвалия приток на средства, а не с предстоящото халвинг събитие, планирано за април. Той прогнозира, че ефектите от халвинга ще станат видими едва след неговото настъпване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн халвингът може да е добра новина за майнинг сектора – ето защо

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн е на път да катализира преход към по-екологично устойчива екосистема за добив на BTC, тъй като миньорите се стремят да смекчат очакваното намаляване на рентабилността, като използват по-екологични източници на енергия.

17.04.2024 22:00 2 мин. четене

Икономистът Питър Шиф нападна пазара на Биткойн ETF

Привърженикът на златото Питър Шиф изрази съмнения относно прогнозите на анализаторите за целева цена от $100,000 за Биткойн (BTC) през настоящата бича фаза.

17.04.2024 16:00 2 мин. четене

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.