НАЧАЛО Биткойн

Биткойн временно проби $28,000 след споразумението за дълга на САЩ

май 29, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн временно проби $28,000 след споразумението за дълга на САЩ

Биткойн за кратко проби над $28,000 след като Белия дом успя да се споразумее за предварителна сметка за дълга на САЩ.

След като на 27 май Белият дом и републиканците от Камарата на представителите се споразумяха за предварителна сделка, Съединените щати изглежда ще избегнат катастрофален фалит по дълга.

Американските пазари на акции се повишиха в очакване на сделката на 26 май и положителните настроения се отразиха на сектора на криптовалутите, който се опитва да се възстанови.

Покупките не се ограничават само до Биткойн, тъй като избрани алткойни също показват признаци на краткосрочно възходящо движение. Въпреки това, поддържането на ралито на по-високи нива може да се окаже трудно за биковете.

Биткойн достигна зоната на съпротива между 20-дневната експоненциална пълзяща средна ($27,146) и линията на подкрепа на симетричния триъгълник. Тази зона вероятно ще стане свидетел на здрава схватка между биковете и мечките.

Към момента на публикуване Биткойн коригира до $27,900 след подем от 2.6% през последните 24 часа и 4% на седмичната графика.

Обемът на търговия през последното денонощие възлиза на $16.5 милиарда, а пазарната капитализация скочи до $541 милиарда.

Според еднодневният технически анализ на TradingView настроенията изглеждат бичи. Обобщението показва “покупка” с 14 сигнала и пълзящите средни сочат към “силна покупка” при 13.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията може да предизвика значителен скок в стойността на Биткойн (BTC).

октомври 1, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да е решеието на хиперинфлацията – Робърт Кийосаки

Известният финансов експерт и автор на бестселъра “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отново изрази своята увереност в Биткойн (BTC) и други активи като инструменти за борба с настоящата заплаха от хиперинфлация.

октомври 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.