НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Трейдър предвижда още възход – ето докъде

януари 14, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Трейдър предвижда още възход – ето докъде

Трейдър, който предполагаемо продаде своя Биткойн (BTC) близо до историческия му връх и влезе отново на пазара през ноември, актуализира прогнозата си за криптопазарите.

Трейдърът, който се подвизава под името DonAlt, казва на своите последователи в Twitter, че мечките са в несигурна позиция след скока на Биткойн от около $15,700 на 21 ноември до около $20,980 към момента на писане.

Интересното за мечките е, че често пъти цената трябва да се повиши само с 20-30%, за да загубят всичко. Едно рали на мечия пазар може да унищожи почти всички мечки.

Технически погледнато, според мен всичко под $30,000 е просто рали на мечия пазар. Ако сте мечка и не отчитате възможността за $30,000, мисля, че подхождате малко [наивно]. Можем просто да [видим срив], но според мен има шанс, който не е нулев, да тестваме отново тези нива.

В началото на януари DonAlt дебютира с графика, показваща ключови нива на съпротива, които BTC трябва да пробие, за да запази инерцията си.

Досега Биткойн се е представил така, както той се е надявал. Най-голямата криптовалута по пазарна капитализация сега е над значителното ниво от $20,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Предстои значителен възход за алткойните, твърди анализатор


Трейдърът сподели, че ако BTC успее да пробие $19,000 през следващата седмица и продължи да изпреварва алткойн пазара, ще видим сравнително стремглаво покачване до $22,500.

Алткойните [не са] в състояние да следват BTC при поскъпването… Още един ден като днешния след уикенда и ще видим фойерверки на криптопазарите.

bitcoin

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Биткойн временно проби $28,000 след споразумението за дълга на САЩ

Биткойн за кратко проби над $28,000 след като Белия дом успя да се споразумее за предварителна сметка за дълга на САЩ.

май 29, 2023 14:00 1 мин. четене

Може ли Биткойн да се възроди през 2023 г.?

Биткойн, най-голямата криптовалута в света, се търгува в сравнително тесен диапазон около $26,250. През последните няколко седмици актива преживя тенденция на спад поради проблеми като спрени тегления и високи такси за транзакции.

май 29, 2023 10:45 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.