НАЧАЛО Алткойни

Предстои значителен възход за алткойните, твърди анализатор

януари 13, 2023 7:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои значителен възход за алткойните, твърди анализатор

Анализатор посочи, че Етериум (ETH) и алткойните са позиционирани за по-сериозно движение, което не се очаква от повечето пазарни участници.

Известният като “TechDev” сподели в Twitter, че няколко различни показателя предполагат, че криптопазарите са достигнали дъното и се подготвят за възход.

Анализаторът сподели графика с пазарната капитализация на алткойните, както и графика на Лайткойн (LTC) срещу Биткойн (BTC). И на двете се наблюдават бичи структури, докато индексът на щатския долар (DXY) и доминантността на Биткойн показват слабост по едно и също време.

Капитализацията на алткойните, DXY, доминантността на BTC и LTC/BTC [намекват] за по-широката позиция на пазарния цикъл.

chart

Популярният анализатор също така твърди, че Етериум показва сила спрямо Биткойн, което допълнително подсказва, че предстои подем за пазара на алткойни. 

TechDev сподели графика на ETH/BTC с триседмични свещи, която изглежда показва, че индексът на относителната сила (RSI) потенциално може да излезе от низходящия тренд

ETH/BTC 3W

Макро бича графика на алткойните.

Анализаторът твърди, че има потенциален спад в доминантността на водещата стабилна монета Tether (USDT). Този показател често е обратно пропорционален на движенията на криптопазара, тъй като търговците могат да продават своите стабилни монети за по-рискови криптоактиви и да ги купуват обратно по време на мечи пазари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Исторически точен анализатор прогнозира пробив на дългосрочна съпротива


Според анализатора господството на стабилните монети е “на ръба на скалата”, което предполага, че на криптопазара може да видим голям обем покупки.

Анализаторът сподели:

Според мен има голяма вероятност мнозинството да бъде изненадано от следващия ход на алткойните.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Кой проект има потенциал да създаде милионер? Сравнение на SPCT, XRP и TON

Скокът на XRP срещу бичото рали на Toncoin срещу експлозивните печалби на VC Spectra. Открийте иновативните монети, които движат крипто пространството: XRP, TON и SPCT!

септември 24, 2023 10:22 4 мин. четене

Етериум не оправдава очакванията на инвеститорите – JP Morgan

След очакваният с нетърпение ъпгрейд, наречен “Shanghai”, Етериум не постигна очакваните нива на мрежова активност, като не оправда очакванията, според наблюденията на JPMorgan.

септември 23, 2023 20:00 1 мин. четене

ApeMax ли е следващата голяма криптовалута, която ще избухне? Най-добрата предварителна продажба за 2023 г.

Във вечно динамичната крипто екосистема непрекъснато се появяват нови токени, всеки от които има за цел да донесе уникална полезност или иновация.

септември 23, 2023 19:05 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.