НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще стигне $85,000 преди лятото според Glassnode

10.05.2024 8:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще стигне $85,000 преди лятото според Glassnode

Съоснователите на Glassnode, известни като Negentropic в социалните медии, са оптимисти за бъдещата траектория на Биткойн, предвиждайки потенциален скок в стойността на криптовалутата.

Тъй като Биткойн вече се повиши със 7% през последната седмица, те предполагат, че ключовите индикатори сочат предстоящ пробив.

Според техния анализ Биткойн изглежда формира бичи модел на вимпел, сигнализиращ за потенциално възходящо движение.

Освен това те подчертават отдръпване към ниво на фиб корекция, което показва вероятно продължаване на възходящата тенденция, особено в ниския диапазон от $60,000.

Тяхната оценка е подкрепена от наблюдението на свещ, сигнализираща обрат на тренда, през предходната седмица, което предполага отдръпване към по-здравословно ниво преди потенциално изкачване.

Позовавайки се на теорията за вълните на Елиът, те предполагат, че коригиращият тривълнов ABC модел на Биткойн може да проправи пътя за ново покачване на стойността му.

Анализаторите прогнозират, че Биткойн може да надхвърли границата от $85,000 преди настъпването на лятото.

Те очакват ключови нива на съпротива при $73,500 и $76,500, с потенциален пробив до $85,200, след като диапазонът от $65,000-$66,000 бъде надминат, отбелязвайки важен крайъгълен камък във възходящата траектория на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Облигационните фондове на BlackRock инвестират в собствения Биткойн ETF на компанията

BlackRock, един от водещите световни мениджъри на активи, оповести в регулаторни документи, че през първото тримесечие неговите фондове, фокусирани върху доходите и облигациите, са инвестирали в акции на собствения си борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн.

29.05.2024 22:30 1 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е следващата държава, присъединила се към съюза

Още този месец Тайланд ще подаде молба за присъединяване към алианса на БРИКС, съобщи правителството във вторник, като се стреми да се присъедини към други страни от глобалния Юг, за да засили присъствието си на световната сцена.

29.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.