НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще претърпи изключителен подем – Тим Дрейпър

март 15, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще претърпи изключителен подем – Тим Дрейпър

Милиардерът и рисков капиталист Тим Дрейпър вярва, че Биткойн ще започне параболичното рали като сподели ценови цели.

Милиардерът и рисков капиталист Тим Дрейпър, който направи ранни инвестиции в успешни компании като Coinbase, Hotmail, Skype, Tesla и Twitter, изрази убеждението си, че Биткойн се насочва към $250,000.

В интервю за Observer Дрейпър заяви, че Биткойн е в началото на параболично рали, което ще доведе до ръст на най-голямата криптовалута от над 900% за по-малко от две години.

Предприемачът смята, че инвеститорите вероятно ще потърсят убежище във висококачествени, децентрализирани цифрови активи като Биткойн. Той прогнозира, че цената на BTC ще започне своя възход през следващите шест месеца след високопрофилната имплозия на крипто борсата FTX. Дори и да не успее да скочи значително до юни тази година, срокът може да бъде удължен до края на следващата година.

Оптимистичната прогноза на Дрейпър за бъдещите перспективи на Биткойн се подхранва от неговата увереност в децентрализирания характер на криптовалутите. Той твърди, че децентрализираните криптовалути като Биткойн, Tezos, Биткойн Кеш, Арагон и Кардано са много по-добри от централизираните активи.

Той предлага на инвеститорите да избягват централизираните криптоактиви, като сривът на FTX през миналата година трябва да послужи като доказателство за неустойчивостта им.

Инвеститорът смята, че централизираният контрол на крипто активите може да доведе до катастрофални последици, като посочва случая с FTX като пример.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн и Етериум остават силни на фона на банковата криза – Кати Ууд от Ark Invest


Дрейпър е почти 100% сигурен, че прогнозата му за достигане на цената на Биткойн до $250,000 ще се сбъдне след 18 месеца. Въпреки бичата си нагласа, той насърчава инвеститорите да имат предвид рисковете, свързани с инвестициите в криптовалути, като например нестабилността на пазара, регулаторните промени и възможността за измами.

Към момента на писане на статията цената на Биткойн се търгува около $24,800, което е с близо 2% повече през последните 24 часа. Въпреки това прогнозите и анализите на Дрейпър предполагат, че цената на BTC може да претърпи значителен подем в бъдеще, осигурявайки обещаващи перспективи за пазара на криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене