НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум остават силни на фона на банковата криза – Кати Ууд от Ark Invest

14.03.2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум остават силни на фона на банковата криза – Кати Ууд от Ark Invest

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на ARK Invest, обсъжда устойчивостта на Биткойн и Етериум на фона на неотдавнашните пазарни кризи и продължаващата функционалност на съответните блокчейн мрежи.

Главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд коментира устойчивостта на мрежите на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) по време на неотдавнашните кризи, с които се сблъскаха традиционните пазари.

В неотдавнашния епизод на “In the Know” Ууд изрази своята увереност в основната технология на тези мрежи, която им позволява да продължат да работят безпроблемно въпреки високопрофилния срив на Silvergate Bank и Silicon Valley Bank.

Ууд изтъкна надеждността на блокчейн мрежите на Биткойн и Етериум, като отбеляза, че не е имало прекъсвания на транзакциите и състоянието на мрежата все още е много добро.

Тя също така отбеляза, че функцията за автоматичен марджин кол в смарт договорите е продължила да действа според очакванията в тази свръхобезпечена система.

Освен това Ууд смята, че неотдавнашните сътресения на традиционните пазари са осигурили положителна перспектива за бъдещето на криптовалутите.

Сривът на две публично търгувани банки подчертава значението на децентрализираните и прозрачни системи, които според Ууд ще продължат да подкрепят растежа на цифровите портфейли.

Тя също така предполага, че провалът на повече централизирани структури ще засили допълнително доказателството за концепцията на децентрализираните мрежи.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сривът на финансовите пазари може да е неизбежен – Майкъл Бъри


Като цяло коментарите на Ууд показват, че тя е оптимист за дългосрочните перспективи на криптовалутите, особено на Биткойн и Етериум. Въпреки натиска върху ликвидността, който засяга както традиционните, така и криптопазарите, технологията, залегнала в основата на тези мрежи, е показала забележителна устойчивост и предлага солидна алтернатива на традиционните финансови системи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Президентът на Аржентина се застъпи за Биткойн и свободното използване на крипто в страната

Аржентинският президент Хавиер Милей наскоро повтори подкрепата си за включването на Биткойн (BTC) и други валути в националната икономика, подчертавайки желанието си да насърчи конкуренцията между валутните единици.

20.06.2024 18:30 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.