НАЧАЛО Алткойни

Биткойн: Ще има ли тази година “Коледно рали”?

септември 13, 2023 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Ще има ли тази година “Коледно рали”?

Виден рисков капиталист в сферата на криптовалутите смята, че пазарът на дигитални активи е готов за коледно рали след предизвикателния старт на септември.

Крис Бърниске, основател на Placeholder Capital, неотдавна информира последователите си в социалната медийна платформа X (Twitter), че по-ранната му прогноза за потенциален пробив на криптовалутите с “изненада нагоре” вече не важи в близко бъдеще.

Сега той предвижда това, което е известно като “крипто рали на Дядо Коледа” – термин, който обикновено се използва при традиционните акции за обозначаване на историческа тенденция, при която пазарите са склонни да нарастват през последните пет търговски дни на декември и първите два дни на новата година.

Бърниске сподели:

Сценарият за “възходяща изненада” е намалял. Изглежда вероятно да преживеем спад през септември, последван от рали на Дядо Коледа. Освен това се очаква първото понижение на лихвените проценти през първата половина на 2024 г., което ще съвпадне с изборите. Докато рисковите активи могат да намерят известно облекчение поради промени в лихвените проценти и ликвидността, крипто пазарът може да спечели значително от съществени изборни победи.

Според Бурниске се очаква пазарът на цифрови активи да претърпи колебания в цените, преди в крайна сметка да навлезе в бича фаза. Той съветва за търпение, отчитайки непредсказуемостта на пазарите и множеството външни фактори, влияещи върху криптовалутите, като същевременно подчертава последователната възходяща траектория на развитие и внедряване на блокчейн.

Бърниске също така твърди, че бичият цикъл на крипто пазара ще изисква разширяване на глобалната пазарна ликвидност, особено след свиването, което вероятно е предизвикало корекцията в пространството на дигиталните активи. Той подчерта, че е важно да не се изпускат от поглед фундаменталните, всеобхватни движещи сили на фона на появата на по-малки, временни разкази за обяснение на пазарните движения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.