НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Ще има ли масово разпродаване?

май 11, 2023 16:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Ще има ли масово разпродаване?

Трейдър, който беше един от късметлиите по време на крипто ралито през 2023 г., издаде предупреждение, в което посочва, че Биткойн (BTC) може да бъде изправен пред значителна разпродажба, предизвикана от негативни новини.

Анонимният анализатор, познат като “DonAlt” смята, че рискът от понижение за Биткойн и по-широките крипто пазари се е увеличил значително в сравнение с преди шест месеца, когато FTX се срина.

Според DonAlt рязкото нарастване на мемe монетите и разпространението на измамниците на пазара са отслабили причините за по-нататъшно покачване на цените, което прави по-вероятно низходящото движение. Анализаторът заяви, че е необходим катализатор, който да инициира значителен спад.

DonAlt разглежда 100-процентното покачване на Биткойн от дъното му през ноември 2022 г. като временен отскок в рамките на по-голям мечи пазар.

Анализирайки неотдавнашното движение на цените, търговецът отбелязва рязък спад от $69,000 до $16,000 без значително възстановяване и частичен отскок в текущото движение, но цената не се е върнала в предишния си диапазон.

Трейдърът подчерта, че това рали е просто рали на мечия пазар, като оставя настрана личните чувства и бичия подем.

Въпреки че не смята, че Биткойн е навлязъл в бича територия, DonAlt поддържа убеждението, че $16,000 отбелязват дъното на мечия цикъл.

Анализаторът предполага, че покупката на Биткойн на цени близо до $20,000 би била разумно решение, но съветва да се разгледат и двете страни на пазара, преди да се вземат каквито и да било решения, тъй като аргументите на мечките имат съществена стойност.

Що се отнася до бъдещето на Биткойн, DonAlt очаква странична търговска среда за BTC, докато той остане в диапазона от $20,000 до $30,000.

Трейдърът отбеляза високо ниво на нерешителност на пазара и категоризира ценовите нива над $30,000 като положителни, тези под $30,000 – като показателни за нестабилни пазарни условия, а цените под $20,000 – като изгодна сделка, която си заслужава да бъде разгледана.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $27,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.