НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще стигне $ 100,000 до 2021 година, според Помплиано

ЮЛИ. 4, 2019 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще стигне $ 100,000 до 2021 година, според Помплиано

Антъни “Pomp” Помплиано - съосновател на компанията за управление на крипто активи Morgan Creek Digital Assets - прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $ 100,000 до края на 2021 година.

В интервю за BloxLive.tv на 2-ри юли той каза, че основният принцип на прогнозата му е класическата икономика на търсенето и предлагането, която все още е валидна за иновативния клас активи.


Един от най-големите фактори, който ще тласне цената на Биткойн (BTC) нагоре, е халвинга. 


Това е събитието, при което наградата за добив на блок се намаля наполовина - като следващият халвинг ще бъде през май 2020 г..


В същото време, повечето институционални инвеститори дори не са наясно с това нарастване на предлагането, отбелязва той. Te предполагат, че това, което ще продължи да движи пазара от гледна точка на настроенията, ще бъде “продължение на тенденциите, които вече виждаме”.


Те включват повишаване на легитимацията на пространството, приток на институционален капитал, рекордни обеми на търговия и климат на глобална нестабилност, който насърчава признаването на Биткойн като запас от стойност.


Времето е най-добрият защитник на Биткойн”, добави Помп, и след като тези тенденции продължат, той каза, че сегашното ниво на доверие от 70-75%, ако цената достигне $ 100,000 до 2021 година, ще достигне 90%:


През август, миналата година, прогнозирах, че Биткойн ще спадне до $ 3,000, преди да се върне до $ 10,000. По същество направи точно това [...] Сега мисля, че ще стигне до $ 100,000, но ще има повече волатилност: ще има параболични движения, каквито видяхме през юни и след това ще има 20-30% спадове от там. По пътя много хора ще твърдят, че сме ударили връх на тези “местни върхове” - те ще сгрешат.


Разглеждайки въпроса за легитимацията, Помплиано се съгласи с идеята, че навлизането на Facebook в пространството с Libra е бичи признак.


Хората може да не харесват Зукерберг, но никой не мисли, че е тъп.


Това не е толкова заради самия токен, той отбеляза, колкото цифровия портфейл, който ще бъде пуснат заедно с него. Той ще бъде фантастичен он-рамп не само за Libra, но в бъдеще и за други криптовалути, ценни книжа, и дори данни.


Точно вчера, пионерът на крипто-търговските банки Майк Новограц каза, че няма да продава следващия път, когато Биткойн достигне 14,000 долара, очаквайки стойността му да нарасне много повече.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Академично проучване сравнява Биткойн с Етериум

Скорошен доклад, публикуван в Social Science Research Network, установява, че вградената дефлационна механика на ETH го отличава от BTC.“Биткойн, с ограничено евентуално предлагане на токени, все пове...
ДЕК. 4, 2021 02:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

За първи път САЩ имат най-голямата хешираща мощност за копаене на Биткойн

AntPool и F2Pool, и двата от Китай, традиционно оглавяват списъка с пулове за копаене на Биткойн (BTC) по отношение на хешираща мощност.Това се промени, когато Foundry USA Pool постигна 17% от световн...
ДЕК. 3, 2021 19:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто трейдър споделя предупреждение за Биткойн

Крюгер казва на своите 101,600 последователи в Twitter, че коментарите на Пауъл, че Фед може да ускори свиването чрез намаляване на покупките на облигации и че инфлацията не е “преходна”, отслабва шан...
ДЕК. 3, 2021 11:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity пускат спот Биткойн ETF тази седмица

Стартиране на ETFFidelity е мултинационална корпорация за финансови услуги, която е създадена през 1946 г. и остава една от най-големите компании за управление на активи в света с $4.9 трилиона AUM (а...
ДЕК. 1, 2021 20:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света