НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн ще стигне $ 100,000 до 2021 година, според Помплиано

ЮЛИ. 4, 2019 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн ще стигне $ 100,000 до 2021 година, според Помплиано

Антъни “Pomp” Помплиано - съосновател на компанията за управление на крипто активи Morgan Creek Digital Assets - прогнозира, че Биткойн (BTC) ще достигне $ 100,000 до края на 2021 година.

В интервю за BloxLive.tv на 2-ри юли той каза, че основният принцип на прогнозата му е класическата икономика на търсенето и предлагането, която все още е валидна за иновативния клас активи.


Един от най-големите фактори, който ще тласне цената на Биткойн (BTC) нагоре, е халвинга. 


Това е събитието, при което наградата за добив на блок се намаля наполовина - като следващият халвинг ще бъде през май 2020 г..


В същото време, повечето институционални инвеститори дори не са наясно с това нарастване на предлагането, отбелязва той. Te предполагат, че това, което ще продължи да движи пазара от гледна точка на настроенията, ще бъде “продължение на тенденциите, които вече виждаме”.


Те включват повишаване на легитимацията на пространството, приток на институционален капитал, рекордни обеми на търговия и климат на глобална нестабилност, който насърчава признаването на Биткойн като запас от стойност.


Времето е най-добрият защитник на Биткойн”, добави Помп, и след като тези тенденции продължат, той каза, че сегашното ниво на доверие от 70-75%, ако цената достигне $ 100,000 до 2021 година, ще достигне 90%:


През август, миналата година, прогнозирах, че Биткойн ще спадне до $ 3,000, преди да се върне до $ 10,000. По същество направи точно това [...] Сега мисля, че ще стигне до $ 100,000, но ще има повече волатилност: ще има параболични движения, каквито видяхме през юни и след това ще има 20-30% спадове от там. По пътя много хора ще твърдят, че сме ударили връх на тези “местни върхове” - те ще сгрешат.


Разглеждайки въпроса за легитимацията, Помплиано се съгласи с идеята, че навлизането на Facebook в пространството с Libra е бичи признак.


Хората може да не харесват Зукерберг, но никой не мисли, че е тъп.


Това не е толкова заради самия токен, той отбеляза, колкото цифровия портфейл, който ще бъде пуснат заедно с него. Той ще бъде фантастичен он-рамп не само за Libra, но в бъдеще и за други криптовалути, ценни книжа, и дори данни.


Точно вчера, пионерът на крипто-търговските банки Майк Новограц каза, че няма да продава следващия път, когато Биткойн достигне 14,000 долара, очаквайки стойността му да нарасне много повече.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн тръгна надолу, дали MicroStrategy ще купят дъното?

Днес най-голямата криптовалута по пазарна капитализация отчете голям спад от над 5%, като се понижи от нивото от $37,531 до $35,046 според данни от CoinMarketCap.Биткойн загуби почти $2,000 в рамките ...
ЮНИ. 12, 2021 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джак Дорси предполагаемо ще интегрира Lightning Network в една от компаниите си

В петък Джак Дорси отговори на въпрос на потребителя на Twitter Deyonté, който поиска Дорси да интегрира LN в Twitter или BlueSky - децентрализираната социална мрежа, която се разработва от Twitter от...
ЮНИ. 12, 2021 16:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Поредният милиардер иска да инвестира в крипто

Моелис, основателят на инвестиционно-банковото дружество Moelis & Company, разкри намерение да проучи и инвестира в дигитални активи по време на срещата на върха на Bloomberg Deals във вторник."Може б...
ЮНИ. 12, 2021 11:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Един от най-големите Биткойн китове купува масивно количество BTC

Според Blockchain.com, кит, който вече притежава десетки хиляди BTC, вчера добави близо 3,720 токена към портфолиото си.Таксите за трансфер за транзакцията възлизат на 0,005 BTC или приблизително $189...
ЮНИ. 12, 2021 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света