НАЧАЛО Биткойн

Биткойн ще претърпи корекция преди да достигне нов рекорд – Майк Новограц

01.03.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще претърпи корекция преди да достигне нов рекорд – Майк Новограц

Майкъл Новограц, основател и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Holdings Ltd., съветва инвеститорите да се подготвят за потенциални корекции в ценовата траектория на Биткойн (BTC), преди да станат свидетели на покачване до нови върхове по-късно през годината.

Новограц подчерта възможността за временни спадове и консолидация на стойността на Биткойн. Той предположи, че ако настъпи корекция, тя може да се върне до средата на диапазона около $50,000, преди да възобнови възходящия си импулс.

За разлика от предишния бичи пазар през 2021 г., институционалните инвеститори оказват по-малко влияние в настоящия цикъл, докато търговците на дребно използват висок ливъридж, главно поради наличието на функцията от офшорните платформи за търговия с криптовалути.

Новограц изрази загриженост относно прекомерния ливъридж на пазара, като предупреди за потенциално “размиване“, тъй като нивата на ливъридж стават неустойчиви. Той предупреди, че много инвеститори на дребно, особено от хилядолетието и поколението Z, които преследват високи стойности, могат да се сблъскат със значителни загуби в условията на пазарна волатилност.

Новограц също така очаква одобрението на спот Етериум ETF-ите от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) по някое време през годината. Galaxy Digital, в партньорство с Invesco, е сред кандидатите, които търсят одобрение за стартиране на ETF за Етериум.

Що се отнася до плановете на Galaxy за листване в САЩ, Новограц призна предизвикателната регулаторна среда през последните четири години, като изрази скептицизъм по отношение на значителни промени до предстоящите избори.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Фактор, който трябва да се наблюдава, за да разберем дали Биткойн се насочва към $100,000

Известен крипто анализатор посочи значим индикатор, който може да сигнализира за съществено поскъпване на Биткойн (BTC) към шестцифрена територия.

12.04.2024 20:00 1 мин. четене

Халвингът вече се е отразил на цената на Биткойн според директора на най-голямата майнинг компания

Фред Тийл, главен изпълнителен директор на Marathon Digital Holdings Inc., наскоро обсъди бъдещата динамика на Биткойн.

11.04.2024 21:30 2 мин. четене

Хонконг вероятно ще одобри спот Биткойн ETF още следващата седмица

Комисията по ценни книжа и фючърси (SFC) в Хонконг се очаква да обяви одобрението на първите спот фондове за търговия с Биткойн (ETF) в града около 15 април, както твърдят запознати източници, цитирани от Reuters.

11.04.2024 16:00 1 мин. четене

Мултимилионер продава вила с частен плаж срещу Биткойн

Грант Кардон обяви за продажба резиденцията на плажа във Флорида, която придоби от модната икона Томи Хилфигър през 2021 г., става ясно от съобщение на финансовия експерт в Instagram.

11.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.