НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Оптимизмът започва да се завръща на пазара

февруари 15, 2023 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Оптимизмът започва да се завръща на пазара

Децентрализираните активи показват признаци на нова надежда в системата, тъй като по-голямата част от пазара на криптовалути, включително Биткойн (BTC), се опитва да компенсира загубите, натрупани през последните дни поради регулаторни ограничения.

Според нов доклад на Glassnode от 10 февруари индексът на страха и алчността за Биткойн е в зоната на алчността – 58, а нереализираните печалби са надхвърлили загубите през последните седмици, което показва повишен пазарен оптимизъм.

Платформата за блокчейн и финансови анализи на Glassnode също така отбеляза, че неотдавнашната консолидация на пазарите е била очаквана. Твърди се, че алткойните могат да продължат да се представят по-добре, когато апетитът за рискови активи се завърне. Въпреки че регистрира загуби от 4.99% през седмицата, понастоящем Биткойн се търгува на цена от $21,650, което представлява ръст от 3% за последните 30 дни.

Робърт Кийосаки, авторът на бестселъра за лични финанси “Богат татко, беден татко”, е един от многото гласовити поддръжници на Биткойн, които предричат светло бъдеще за дигиталния актив, прогнозирайки, че до 2025 г. той ще достигне $500,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето какво може да доведе до следващия бичи пазар на криптовалутите


Освен това партньорството на платежния гигант VISA с водещата платформа за криптоплащания Wirex за пускане на дебитни и предплатени карти с възможност за плащане на Биткойн и други криптовалути в повече от 40 държави се очаква да окаже положително въздействие върху цените на дигиталните активи в бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн срещу CBDC: Правителството на САЩ взема страна в икономически доклад

Президентът на САЩ, Джо Байдън наскоро публикува икономическия доклад на правителството, който съдържа няколко критики към Биткойн.

март 23, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн се насочва към период на значителен възход, твърди стратег на Bloomberg

В Twitter, Макглоун изтъкна, че BTC е изпреварил златото – най-добре представящата се стока през 2023 г. – почти десет пъти. Той обясни това с ниския и нарастващ процент на приемане на дигиталните активи и намаляващото предлагане.

март 23, 2023 9:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор прогнозира корекция – ето неговите цели

Бенджамин Коуен, известен крипто аналитик, наскоро сподели своите виждания за бъдещето на Биткойн преди следващия бичи пазар.

март 23, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн спада след предупреждение на Фед за кредитна криза

Oпасенията за кредитна криза в резултат на значителното затягане на стандартите за кредитиране значително нараснаха в условията на банкова криза.

март 22, 2023 22:34 2 мин. четене