НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Очаква ли се обрат на цената – Б. Коуен

декември 16, 2022 8:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Очаква ли се обрат на цената – Б. Коуен

Известният в средите анализатор на криптовалути Бенджамин Коуен сподели бича прогноза за Биткойн (BTC) през следващите месеци.

В ново видео Кауен каза на своите абонати в YouTube, че Биткойн може да започне бичи обрат по-късно през следващата година преди планираното халвинг събитие, което ще намали наградите от копаене наполовина, през 2024 г. и възможното разхлабване на паричните политики от страна на Федералния резерв.

Моето предположение отново е, че мисля, че нещата бавно ще започнат да се обръщат и ще преминат към неутралност някъде през 2023 г.

А след това, когато навлезете по-късно в 2023 г., си представям, че ще започнем да виждаме някои бичи знаци, тъй като халвинга ще се е състоял и Фед вероятно [ще намали/задържи лихвения процент].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн продължава да напуска борсите – защо това може да е добра индикация?


Според криптостратега това е вторият най-дълъг мечи пазар в историята на Биткойн. Въпреки това Коуен казва, че това ще бъде най-дългият мечи пазар на Биткойн след няколко дни, ако водещият цифров актив се срине под двугодишното дъно от около $15,476.

Засега той остава само вторият най-дълъг мечи пазар, тъй като имаше един мечи пазар в периода от ноември 2013 г. до януари 2015 г., който всъщност продължи 406 дни, което означава, че след още пет дни този мечи пазар щеше да приключи.

Така че, ако Биткойн наистина постави ново дъно след повече от пет дни, тогава това всъщност ще бъде най-дългият мечи пазар, който някога сме имали в историята на Биткойн.

Но в момента това е вторият най-дълъг мечи пазар, ако това (~$15,500) е дъното.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в бичи пазар, очаква се възход – CryptoQuant

Главният изпълнителен директор на CryptoQuant сподели мнението си за текущата траектория на Биткойн и е убеден, че водещата криптовалута е готова за голям пробив.

февруари 8, 2023 9:59 3 мин. четене

Биткойн: Ето какъв е най-лошия случай – Б. Коуен

Анализаторът Бенджамин Коуен определи целева цена за Биткойн (BTC) в случай на значителен срив на най-голямата криптовалута.

февруари 8, 2023 8:00 2 мин. четене

Биткойн: Тредйър очаква финален подем – ето какво да следите

Търговец, който правилно прогнозира неотдавнашния спад в стойността на Биткойн (BTC), обяви намерението си да навлезе отново на пазара.

февруари 7, 2023 21:00 2 мин. четене