НАЧАЛО Биткойн

Биткойн NFT: Пазарът ще достигне $4.5 милиарда до 2025, според Galaxy Digital

март 5, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн NFT: Пазарът ще достигне $4.5 милиарда до 2025, според Galaxy Digital

Според доклад на изследователското звено на Galaxy Digital до март 2025 г. се очаква пазарът на незаменяеми токени (NFT) на Биткойн да достигне пазарна капитализация от $4.5 милиарда при "базов сценарий".

Тези NFT, известни още като Ordinals дават възможност на потребителите да записват данни върху отделни сатошита (най-малката единица на Биткойн).

Този пазар привлече значително внимание след стартирането на протокола Ordinals в края на януари, като компании като Yuga Labs обявиха NFT проекти, базирани на Биткойн.

Изследователите от Galaxy анализираха потенциалния растеж на този проект и предоставиха три прогнози за пазарната капитализация, вариращи от $1.5 милиарда до $10 милиарда. Базовият анализ на доклада предполага, че пазарната капитализация трябва да се увеличи до $4.5 милиарда, ако Биткойн NFT успеят да се разпространят масово.

Изследователите също така отбелязаха бързото развиващата се популярност на inscriptions и съществуващата пазарна/портфейлна инфраструктура като значими фактори за прогнозата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на токен, подкрепен от Coinbase се изстреля след тези съобщения


Екипът зад доклада подчерта значението и полезността на Биткойн NFT, отбелязвайки, че те предлагат съхранение на данни със стабилни гаранции за наличност, откривайки разнообразни случаи на употреба, включително децентрализиран софтуер и техники за мащабиране на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн скочи над $28,000 – икономическата несигурност се засилва

На 19 март цената на Биткойн отбеляза рязко повишение, надхвърляйки зоната от $28,000, достигайки малко над $28,500, което отбелязва близо 30% ръст на стойността през последните седем дни.

март 20, 2023 13:00 2 мин. четене

Биткойн: Инвеститорите прибират печалби, след като активът се покачи над $27,000

Данните на компанията за блокчейн анализи Santiment разкриват, че обемът на транзакциите за прибиране на печалби от Биткойн се е увеличил значително, след като актива премина границата от $27,000.

март 19, 2023 13:00 2 мин. четене

SAFU фондът на Binance е стабилен и има над 16,000 BTC

Binance предприе проактивен ход за защита на средствата на потребителите, като размени BUSD за USDT и TUSD в своя Фонд за сигурни активи за потребителите (SAFU), тъй като пазарната капитализация на BUSD продължава да намалява.

март 19, 2023 12:05 1 мин. четене

Биткойн ще стигне $1,000,000 сред банковата криза – Б. Сринивасан

Баладжи Сринивасан, бившият главен технически директор на Coinbase, направи смела прогноза за цената на Биткойн (BTC).

март 19, 2023 11:26 2 мин. четене