НАЧАЛО Алткойни

Цената на токен, подкрепен от Coinbase се изстреля след тези съобщения

март 4, 2023 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на токен, подкрепен от Coinbase се изстреля след тези съобщения

В сряда RLY Network (RLY), крипто актив, подкрепен от Coinbase отбеляза скок от 166%, след като разкри наличностите в хазната си и бъдещите си планове.

Първоначално дигиталната валута се търгуваше на цена от около $0.015, но по-късно на същия ден скочи до приблизително $0.04.

Въпреки че частично се възстанови – в момента RLY се търгува на цена от около $0.026, което все още представлява около 50% увеличение спрямо началната цена в сряда.

По-рано тази година RLY Network се сблъска с противоречия, когато обяви спирането на своята странична верига на Етериум (ETH), RallyIO, през януари. Макар че RallyIO беше едно от многото приложения, изградени върху протокола RLY, спирането на проекта не засяга жизнеспособността на цялата екосистема.

Въпреки това в сряда проектът пое инициативата да изясни цялостното си бъдеще чрез туит.

Според Асоциацията на RLY мрежата, която беше създадена и гласувана от общността за подпомагане на управлението, основният фокус остава разпространението на общността и екосистемата RLY.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Стотици милиони ликвидирани след спад на BTC


Според информацията касата на общността разполага с над 20 милиона USDC и над 7 милиарда RLY. Това позволява на компанията да продължи иновациите и подкрепата на екосистемата. Асоциацията на RLY мрежата също така възнамерява да пусне нови допълнения към софтуера с отворен код на RLY, включително стартиране на публичен блокчейн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

5 алткойна, които да наблюдавате през тази седмица (20.03.2023 – 27.03.2023)

Последните няколко седмици бяха изключително волатилни за крипто пазара. Въпреки банковата криза, Биткойн (BTC) преодоля границата от $28,000, а много други алткойни последваха траекторията му.

март 20, 2023 12:20 5 мин. четене

Dogecoin изпревари конкурента си Шиба Ину, тъй като инвеститорите виждат печалби

Компания за блокчейн анализи наскоро съобщи, че повечето инвеститори, които притежават Dogecoin (DOGE), са реализирали печалба.

март 19, 2023 17:00 2 мин. четене

Етериум: Предлагането намалява през 2023 г. – активът се превръща в дефлационен

Според публикация на платформата за пазарно разузнаване IntoTheBlock от 18 март в света на криптовалутите се наблюдава значително развитие, тъй като през 2023 г. предлагането на Етериум е намалено с 66,000 ETH.

март 19, 2023 8:00 1 мин. четене

DeFi aлткойн поскъпна с близо 90% само за една седмица

RSK Infrastructure Framework е проектиран да разшири полезността на Биткойн и да предложи портал, който улеснява разработчиците и хората да използват BTC в DeFi приложения.

март 18, 2023 14:00 1 мин. четене