НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Неудържим импулс на фона на икономическите сътресения

май 8, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Неудържим импулс на фона на икономическите сътресения

Известен крипто анализатор смята, че силната инерция на Биткойн (BTC) остава незасегната от неблагоприятни новини.

В неотдавнашна видео актуализация Джейсън Пицино, популярен крипто трейдър, изрази наблюденията си пред своите абонати в YouTube. Пицино отбеляза, че както Биткойн, така и фондовият пазар изглеждат устойчиви на негативни икономически събития.

Въпреки надвисналата заплаха от рецесия и потенциални банкови сривове, Пицино посочи, че Биткойн е успял да запази стойността си над $25,000 в продължение на почти два месеца.

Освен това той изрази увереност, че Биткойн потенциално може да достигне $30,000, $40,000 или дори $50,000 през тази година, независимо от трудните пазарни условия.

Пицино също така подчерта способността на фондовия пазар да пренебрегва неблагоприятните новини, лошите фундаментални показатели, опасенията от рецесия, лепкавите лихвени проценти и банковите кризи, като същевременно последователно достига нови ценови върхове през годината.

Въз основа на оцеляването на Биткойн през различни мечи сигнали по-рано тази година, Пицино предположи, че инвеститорите, очакващи намаление на цената, може да бъдат разочаровани.

Той заяви, че устойчивостта на Биткойн пред тези сигнали показва потенциален ценови диапазон от $32,000 до $42,000 в близко бъдеще.

Трейдърът подчерта, че поведението на пазара предполага липса на низходящо движение, особено след като Биткойн излезе от формацията “двоен връх”.

Трябва да се отбележи, че значителният макро мечи сигнал на ниво $19,500 не успя да понижи цената въпреки негативните новини, свързани с банкови колапси с институции като Silicon Valley Bank, Credit Suisse и Deutsche Bank.

Според Пицино този неуспех на мечия сигнал, съчетан с последвалия пробив нагоре, означава потенциална възходяща тенденция на пазара.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $29,110, като за последните 24 часа отбеляза спад от 2%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.