НАЧАЛО Други

Биткойн над $6,500, подем на крипто пазара

юли 2, 2018 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн над $6,500, подем на крипто пазара

Крипто пазарите изглежда претърпяват подем днес, 2-ри юли, след като се възстановиха малко след миналата седмица, когато Биткойн (BTC) падна под $6,000, два пъти.

По време на писане на статията Биткойн се търгува на $6,626, според cryptocompare. Валутата се е покачила с 5.4% в последните 24 часа.

Етериум се търгува на $474 по време на писане на статията. Валутата се е покачила с 5.5% в последните 24 часа.

От първите десет монети на Coinmarketcap, IOTA е с най-голям ръст, 9% за период от 24 часа и се търгува на цена от 1,15 долара за пресата.

EOS понастоящем се търгува на 8,96 долара, което е с увеличение от около 12.5% за период от 24 часа, по време на писане на статията. Платформата на EOS , която започна в началото на юни, след като приключи ICO събрало 4 милиарда долара, има проблеми с управлението, поради липсата на централизирано прилагане от страна на системата върху производителите на блокове.

Общата пазарна капитализация е на стойност около 269 милиарда долара, което е повече в сравнение с миналата седмица – 232 милиарда долара.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене