НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да се срине под $40,000 според крипто експерт

22.01.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да се срине под $40,000 според крипто експерт

Съоснователят на BitMEX Артър Хейс в последния си анализ за цената на Биткойн (BTC) в понеделник изрази промяна в настроенията, като предположи потенциален пробив над $40,000.

Тази промяна в перспективите контрастира с предишните му мечи прогнози за Етериум (ETH) и Solana (SOL), където той очакваше дъна от съответно $5,000 и $200.

Освен това Хейс посочи предстоящото обявяване на тримесечното възстановяване на средства на Министерството на финансите на САЩ като фактор, допринасящ за развитието на пазарната динамика.

Хейс, видна фигура в пространството на криптовалутите и милиардер, сподели актуализираната си перспектива за цената на Биткойн в публикация от 22 януари, заявявайки, че според него Биткойн падне до ниво под $40,000.

Той продължи да спекулира, че низходящата тенденция в цената на BTC ще се запази до обявяването на тримесечните възстановявания на американската хазна, насрочено за 31 януари.

Потвърждава се и потенциалното влияние на мечите коментари на американския финансов министър Джанет Йелън върху Биткойн, въпреки че в общността се очаква възможна промяна в пазарната динамика.

В отделна публикация по-рано същия ден Хейс обърна внимание на едновременното преустановяване на възходящите движения при S&P 500 (SPX) и BTC след въвеждането на американския Биткойн ETF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

От злато към Биткойн – инвеститорите променят своите стратегии

В момента се наблюдава забележителна промяна в инвестиционния пейзаж, както се вижда от прозренията на Фред Крюгер, видна фигура в сферата на криптовалутите.

23.02.2024 9:00 2 мин. четене

Биткойн няма реална стойност и е риск за обществото според ЕЦБ

Биткойн продължава да бъде спорна тема, дори след като получи одобрение в САЩ за включване в борсово търгувани фондове (ETF), както отбелязват двама членове на Европейската централна банка в неотдавнашна публикация в блога си.

23.02.2024 8:30 1 мин. четене

Coinbase продължава да се разраства и Биткойн ETF играе голяма роля

Инвеститорите в Coinbase имат причина да се радват, тъй като платформата за търговия с криптовалути наскоро отчете първата си тримесечна печалба от две години насам.

22.02.2024 20:51 2 мин. четене

Ето какво мисли инвеститор, купил Етериум под $1, за Биткойн през 2024 година

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц изрази оптимизъм по отношение на траекторията на Биткойн (BTC) до края на 2024 г., като прогнозира значително увеличение на стойността му.

22.02.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.