НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да спадне до $40,000 преди да възобнови възхода си

02.05.2024 1:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да спадне до $40,000 преди да възобнови възхода си

Известният трейдър Питър Бранд, известен със своя опит във финансовите пазари, предложи уникална гледна точка за потенциалната траектория на Биткойн след неотдавнашен спад на пазара.

Бранд предполага, че Биткойн може да изпита временен спад, потенциално спадайки до $40,000, преди да възобнови възходящата си инерция.

Тази оценка идва на фона на нарастваща несигурност в резултат на значителния спад на цената на Биткойн, най-големият за годината досега. Инвеститорите се борят с притеснения и съмнения относно бъдещата посока на BTC и по-широкия пазар на криптовалути, след като цената падна от $64,700 на $56,500.

Въз основа на богатия си опит в навигирането на различни пазарни цикли, Бранд подчертава едно критично наблюдение: въпреки значителни събития като халвинга и въвеждането на ETF, Биткойн все още не е надминал предишните си върхове от преди три години.

Това подчертава необходимостта от справяне с текущата пазарна динамика, особено когато Биткойн се бори да запази възходящата си траектория.

Въпреки че Бранд остава предпазлив оптимист за продължаващия бичи пазар, той предупреждава за потенциални корекции по пътя. Той предполага, че цената на Биткойн може да се коригира с повече от 25% от сегашните си нива, въпреки че признава 25% шанс, че криптовалутата може вече да е достигнала своя връх от $74,000.

Трябва да се отбележи, че BTC не е преразгледал границата от $40,000 през последните три месеца, което подчертава значението на предложението на Бранд за потенциална пауза в пътуването му.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Спад на новите Биткойн адреси – каква е причината?

Мрежата на Биткойн преживява значителен спад в създаването на нови адреси, достигайки най-ниското си ниво от юли 2018 г.

20.05.2024 8:30 1 мин. четене

Биткойн: Какво правят крипто китовете тази седмица

Активността на Биткойн (BTC) спадна до най-ниската си точка от началото на годината, тъй като криптовалутата установи нива на съпротива и подкрепа около границата от $65,000.

20.05.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн все още не е приключил бичия си цикъл – какво да следим

Ръководителят на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant вярва, че Биткойн (BTC) в момента е само по средата на своя бичи цикъл.

19.05.2024 10:30 1 мин. четене

Ето кои нива на Биткойн (BTC) трябва да следим

Биткойн (BTC) наскоро скочи до най-високото си ниво от повече от месец, показвайки силна възходяща инерция.

19.05.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.