НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да скочи със 150% още тази година – ето защо

май 27, 2023 12:36 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да скочи със 150% още тази година – ето защо

Известен крипто анализатор изрази оптимизъм по отношение на достигането на нови исторически върхове от Биткойн (BTC) през настоящата година.

Анализаторът, известен като “Credible Crypto“, сподели че Биткойн има потенциал да достигне нови рекордни нива въз основа на минали събития.

Според лицето, Биткойн има способността да повтори предишни значителни ценови скокове, подобни на този, наблюдаван през 2020 г. По това време BTC се сблъска с постоянни предизвикателства при преодоляването на ключово ниво на съпротива, преди в крайна сметка да достигне нови исторически върхове.

Анализаторът смята, че ако сравним настоящата ситуация с предишния голям възход през 2020 г., наяве излизат забележителни фактори. 

Важно е да се отбележи, че завършването на обръщането на подкрепата/съпротивата и повторното тестване на $10,000 отне приблизително три месеца. 

Credible Crypto добави, че след това, в рамките на два месеца, се реализира 90% рали, което доведе до нови исторически върхове. И накрая, след общо шест месеца от завършването на обръщането на подкрепата/съпротивата и повторното тестване на $10,000, актива достигна върха на възходящото движение, регистрирайки скок от над 500%.

Лицето твърди, че историята вече е демонстрирала постигането на подобни върхови постижения през тази година и призова да не се отхвърля тази възможност.

Въпреки това Credible Crypto посочи ключови различия в ценовото действие на Биткойн през 2023 г. в сравнение с това преди три години:

Трябва да се отбележат няколко неща:

1. Все още не сме получили перфектно повторно тестване на черното ниво на подкрепа/съпротива при $25,200. Обърнете внимание, че през 2020 г. тествахме ($10,000) и фитила под него, за да завършим ретеста. Това не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се случи, но със сигурност е възможно все още да не сме поставили локалното си дъно за този ретест. Независимо от това, (не)спадът като цяло би трябвало да е ограничен от текущите нива, ако тезата е валидна.

2. Макар да знаем, че историята не се повтаря непременно, тя често се римува – не очаквайте точна корелация време + цена. Движенията просто трябва да са *подобни*.

3. Както беше посочено в предишни актуализации – изкачването на импулсите става само по-стръмно, когато се движим в параболично напредване – което означава, че скоростта на изкачване, която виждате СЕГА, трябва да бъде най-бавната скорост на изкачване на цялото това движение до (нов) исторически връх.

Ето защо такова бързо изкачване до предишен исторически връх е не само реалистично, но всъщност и очаквано, ако тук видим началото на голям импулс. Обърнете внимание, че и при двата предишни импулса от този цикъл ($3000 – $14,000 и $10,000 – 6$0,000) се наблюдават по-големи свещи, колкото по-високо се изкачваме.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.