НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да се изстреля с над 1,200%, твърди опитен трейдър

март 7, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да се изстреля с над 1,200%, твърди опитен трейдър

Опитният трейдър Тоун Вейс прогнозира, че Биткойн може да отбележи значителен ръст през следващите години.

В неотдавнашна стратегическа сесия той обсъди прогнозите си със своите абонати в YouTube, като заяви, че за Биткойн има два потенциални сценария.

Според Вейс, ако BTC удари диагоналната линия на съпротива два пъти, може да достигне $200,000 – ако я удари веднъж, може да се покачи до $300,000.

Въпреки че Вайс смята, че Биткойн може да достигне първоначалната цел от $200,000 до 2025 г., той смята, че потенциалното рали до $300,000 няма да се случи преди края на 2025 г. или началото на 2026 г.

В краткосрочен план обаче Вейс предполага, че настоящото отдръпване все още продължава.

Графиката на Вайс сочи, че водещата криптовалута може да преживее масивен ценови скок от 790% до 1,200% от текущите цени при следващия бичи пазар. Въпреки това той предупреждава, че в краткосрочен план може да настъпи отдръпване, като Биткойн може да падне до дългосрочната пълзяща средна стойност около $20,000.

Въпреки бичата прогноза на Вейс е важно да се отбележи, че ценовите прогнози са спекулативни и са обект на висока степен на несигурност.

Струва си също така да се има предвид, че миналите резултати не винаги са показател за бъдещите резултати. Много фактори биха могли да повлияят на цената на Биткойн, като например развитието на регулациите, степента на приемане и настроенията на пазара.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Съдът прекратява делото срещу Майкъл Сейлър и MicroStrategy


Регулации и цената на Биткойн

Регулациите могат да имат както положителни, така и отрицателни ефекти. От една страна, ясните и благоприятни регулации биха могли да увеличат масовото приемане на Биткойн, като премахнат несигурността и осигурят усещане за легитимност. Това би могло да привлече повече институционални инвеститори и традиционни финансови институции, което потенциално би могло да стимулира търсенето и да повиши цената на актива.

От друга страна, неблагоприятните или рестриктивни разпоредби биха могли да потиснат настроенията на инвеститорите и да обезкуражат инвестициите, което потенциално би довело до намаляване на търсенето и спад на цената на Биткойн. Това може да доведе и до повишена волатилност и нестабилност на пазара, докато инвеститорите се приспособяват към новата регулаторна среда.

Освен това различните регулаторни подходи в различните държави биха могли да доведат до фрагментация и непоследователност на световния пазар на Биткойн, което би могло да затрудни приемането на актива и широкото му използване като валута.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Какво може да се случи с Биткойн след решението на Фед относно лихвените проценти?

Биткойн трейдърите и инвеститорите очакват с нетърпение съобщението на Федералния резерв (Фед) относно лихвените проценти, което се очаква да окаже значително влияние върху крипто пазара.

март 22, 2023 16:00 3 мин. четене

Биткойн: Пазарът може да е свръхкупен – какво следва?

Стрелката на индекса на страха и алчността (Crypto Fear and Greed Index), инструмент за измерване на пазарните настроения към криптовалутите, се повиши до нов връх, който не е достиган от ноември 2021 г. – когато Биткойн достигна $69,000.

март 22, 2023 7:00 2 мин. четене

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене