НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да се изстреля до лятото – Е.Ворхийс

януари 4, 2023 8:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да се изстреля до лятото – Е.Ворхийс

Ерик Ворхийс, основател и главен изпълнителен директор на криптоборсата Shapeshifter сподели, че не може да определи с точност следващия бичи пазар, но че той ще настъпи през следващите 6 месеца до 3 години.

Той изрази оптимизъм относно потенциалното възстановяване на цената на Биткойн (BTC) по време на интервю на 2 януари, заявявайки, че няма да се изненада ако активът достигне около $40,000 до лятото. 

Според него това би било „голяма възвръщаемост„, тъй като тази стойност ще бъде 2.5 пъти повече от настоящата цена от около $16,700. Въпреки че не може да определи точното време на следващия възход, той смята, че ще се случи в рамките на следващите шест месеца до три години. Ворхийс отхвърли идеята, че това може да отнеме до 10 години, заявявайки, че ако случаят е такъв, това би се считало за провал.

Репутация на криптовалутите

Основателят на Shapeshift отбеляза, че макросредата, лихвените проценти и паричните условия ще окажат голямо влияние върху крипто пазара през тази година. Той също така призна, че репутацията на криптовалутите сред лицата, които не са част от бранша е лоша, но добави, че същите тези лица ще бъдат „заслепени„, когато настъпи следващото рали.

В заключение Ворхийс заяви, че независимо дали сме в бичи или мечи пазар, то в момента на ръба на революция.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава силен бичи сигнал


Основателят на Shapeshift винаги е давал да се разбере, че е в пространството на криптовалутите, за да помогне за изграждането и насърчаването на свободата от монопола, който държавата има върху парите. 

Той заяви:

Аз съм тук, за да разделя парите и държавата и всяка технология, всеки блокчейн, всяко приложение, което помага за това е нещо, което  подкрепям.

Аз съм тук заради принципа на децентрализация на парите от държавата.

Цялото интервю може да изгледате тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор прогнозира продължение на бичия сценарий – ето защо

Криптостратегът Майкъл ван де Поуп смята, че Биткойн (BTC) е готов за значително движение нагоре, тъй като е пробил над критично ниво.

февруари 9, 2023 11:00 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в бичи пазар, очаква се възход – CryptoQuant

Главният изпълнителен директор на CryptoQuant сподели мнението си за текущата траектория на Биткойн и е убеден, че водещата криптовалута е готова за голям пробив.

февруари 8, 2023 9:59 3 мин. четене

Биткойн: Ето какъв е най-лошия случай – Б. Коуен

Анализаторът Бенджамин Коуен определи целева цена за Биткойн (BTC) в случай на значителен срив на най-голямата криптовалута.

февруари 8, 2023 8:00 2 мин. четене