НАЧАЛО Биткойн

Биткойн лесно ще стигне до $1 милион според анализатора Уили Ву

12.05.2024 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн лесно ще стигне до $1 милион според анализатора Уили Ву

Известният ончейн анализатор Уили Ву изразява твърдото си убеждение, че Биткойн (BTC) е на път да достигне седемцифрена цена.

Ву сподели убеждението си, че стойността на Биткойн без усилия ще се покачи до $1 милион в рамките на следващото десетилетие. Той подчерта, че подобен монументален ценови етап ще има далечни последици, които ще променят глобалния пейзаж.

Анализаторът очерта няколко трайни ефекта ако цената на BTC достигне $1 милион, като предвижда възходът на криптовалутата да и помогне да се превърне в резервна валута, да катализира изчистването на корупцията в централните банки, да направи войните финансово непосилни и да насърчи ново поколение лидери, които активно оформят бъдещето, доминирано от дигитални активи.

По-рано този месец Ву вече прогнозира, че справедливата стойност на Биткойн може да нарасне до $1 милион до 2035 г., което ще се дължи на все по-широкото му приемане в световен мащаб. Понастоящем експертът наблюдава бичи сигнали от индикаторите на веригата за BTC.

Освен това Уо анализира потоците в мрежата на Биткойн, като открива ранни признаци за покачването им. Макар да предполага, че е необходимо допълнително потвърждение, за да се валидира това обръщане на тенденцията, той отбеляза обещаващи признаци, че потоците в Биткойн отново набират скорост.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Облигационните фондове на BlackRock инвестират в собствения Биткойн ETF на компанията

BlackRock, един от водещите световни мениджъри на активи, оповести в регулаторни документи, че през първото тримесечие неговите фондове, фокусирани върху доходите и облигациите, са инвестирали в акции на собствения си борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн.

29.05.2024 22:30 1 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е следващата държава, присъединила се към съюза

Още този месец Тайланд ще подаде молба за присъединяване към алианса на БРИКС, съобщи правителството във вторник, като се стреми да се присъедини към други страни от глобалния Юг, за да засили присъствието си на световната сцена.

29.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

2 Отговори на “Биткойн лесно ще стигне до $1 милион според анализатора Уили Ву”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.