НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Какво да очакваме в следващите месеци?

февруари 26, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Какво да очакваме в следващите месеци?

Крис Бърниски вярва, че предстоящият ъпгрейд на Етериум може да подейства като бичи катализатор за водещия протокол за смарт договори.

Крис Бърниски, изпълнителен директор на фирмата за рисков капитал Placeholder, сподели оптимистично мнение за алткойна.

Той е оптимист за потенциала на Етериум (ETH) да отчете печалби през следващия месец. Бърниски, който точно предвид дъното на миналогодишния мечи пазар, смята, че криптовалутите изглеждат силни въпреки неотдавнашното отдръпване.

Той е изненадан, че пазарът не се е отдръпнал повече, като се има предвид слабостта на акциите и покачването на лихвените проценти, което показва бичите му нагласи към криптовалутите. Според него отдръпванията са просто консолидация в рамките на настоящия възходящ тренд и призивите за нови дъна в скоро време са безбазисни.

Бърниски също така вижда предстоящата актуализация на Етериум като потенциален катализатор за водещия протокол за смарт договори. Наречена “предложение за подобрение на Етериум 4895 (EIP-4895)”, то ще позволи на потребителите със заложени токени да ги изтеглят.

Бърниски прогнозира, че подобрението ще бъде пуснато през март и може да доведе до възход на цените.

Инвеститорът също така отбеляза, че Биткойн е имал силен месец през януари, водейки останалата част от криптопазара. Междувременно февруари е бил предимно консолидационен, създавайки предпоставки за потенциален скок на Етериум през март.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Нужни са координирани глобални усилия за крипторегулации – Г-20


Анализът предполага, че ETH ще поеме лидерството през март, тъй като ъпгрейдът Шанхай може да доведе до повишаване на цената на алткойна.

Към момента на писане на статията Етериум се движи около $1,600, като остава относително стабилен спрямо цената на отваряне на февруари от $1,594.

Въпреки неотдавнашното отдръпване на целия пазар, бичата перспектива на Бърниски за Етериум и по-широкия криптопазар предполага потенциално възстановяване през следващите месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

Voltaire ерата на Cardano: Овластяване на общността за децентрализирано управление

По-късно тази година Cardano ще навлезе в Voltaire ерата, която има за цел да създаде самодостатъчна система, позволяваща на участниците в мрежата да направляват бъдещото развитие на платформата чрез системи за гласуване и управление на паричния поток.

март 27, 2023 19:05 2 мин. четене

5 алткойна, които да следите тази седмица (27.03.2023-02.04.2023)

Биткойн (BTC) продължава да запазва позициите си и в момента се търгува на ниво от около $27,800, тъй като пазарът не показва сериозни признаци на изключителна волатилност, въпреки опасенията за предстояща кредитна криза.

март 27, 2023 12:00 5 мин. четене

DeFi платформа, базирана на Етериум, се бори да се конкурира

Според Santiment слабото представяне на SUSHI може да се дължи на неспособността ѝ да задържи потребителите и да се конкурира с други DeFi платформи.

март 27, 2023 10:11 2 мин. четене