НАЧАЛО Други

Биткойн китовете акумулират близо $1 милиард за седмица

06.10.2022 19:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн китовете акумулират близо $1 милиард за седмица

Платформата за анализ на криптовалути Santiment твърди, че Биткойн (BTC) китовете са засилили трупането на токени през последните девет дни.

Santiment казват, че от миналия вторник, китовете са добавили Биткойн на стойност приблизително $931 милиона.

Според платформата за крипто анализи това е един от най-дългите периоди на устойчиво натрупване от страна на големите притежатели на крипто актива от месец май насам.

Биткойн китовете показват признаци на устойчива акумулация, което е рядкост през 2022 г. От 27 септември насам адресите, притежаващи от 100 до 10,000 BTC колективно са добавили обратно 46,173 BTC в портфейлите си, тъй като големите притежания на Tether (USDT) са намалели.

Към момента на писане на статията водещия крипто актив се търгува около $20,030.

По-рано тази седмица от Santiment отбелязаха, че предлагането на Биткойн на крипто борсите е спаднало до нива, наблюдавани за последен път през ноември 2018 г. Според аналитичната платформа шансовете за риск от разпродажба са допълнително намалени, като в момента по-малко от 9% от предлагането на криптовалутата се държи на крипто борсите.

Компанията за анализи също така изследва Optimism (OP) – решение за мащабиране на Етериум (ETH). Според платформата за крипто анализ, активността на Optimism във веригата нараства, като протоколът от втори слой е свидетел на рекорден брой създадени нови адреси и дневни активни адреси.

Активността на веригата за Optimism нараства въпреки незадоволителното му ценово представяне. Количеството дневно активни адреси, взаимодействащи в мрежата, както и създадените нови адреси, са на най-високите нива от създаването на OP през май.

дневни активни адреси

нови адреси


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в момента е невероятно рядка възможност, твърди анализатор


Към момента на писане на статията Optimism се търгува на цена от $0.86, което представлява спад с около 30% през последните 30 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Каква е целта на най-голямата стабилна монета Tether (USDT)?

Според главния изпълнителен директор на Tether Паоло Ардоино основната цел на Tether USD (USDT), най-голямата стабилна монета в света, е да осигури защита за хората в икономики, които се борят с инфлацията.

20.04.2024 20:16 2 мин. четене

Може ли икономиката на Иран да оцелее евентуална война?

На фона на обсъжданията на потенциални икономически мерки срещу Иран от страна на Съединените щати и Европейския съюз (ЕС) Техеран заяви, че е устойчив на западните бойкоти, като се позовава на рекордния износ на петрол въпреки значителните санкции, наложени от бившия президент на САЩ Доналд Тръмп през 2018 г.

20.04.2024 18:00 2 мин. четене

Проблемите за долара са много, а BlackRock използва Биткойн, за да се предпази от тях

Тъй като алиансът БРИКС е начело на глобалното отдръпване от щатския долар, BlackRock наскоро се насочи към Биткойн като средство за хеджиране на инфлацията на фона на опасенията, свързани със долара.

20.04.2024 12:00 2 мин. четене

БРИКС: Ще бъдат ли обявени нови членове на съюза през 2024 година?

На предстоящата среща на върха през 2024 г., която ще се проведе през октомври в руския град Казан, алиансът БРИКС е готов да представи най-новите си членове.

20.04.2024 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.