НАЧАЛО Други

Биткойн китовете акумулират близо $1 милиард за седмица

октомври 6, 2022 19:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн китовете акумулират близо $1 милиард за седмица

Платформата за анализ на криптовалути Santiment твърди, че Биткойн (BTC) китовете са засилили трупането на токени през последните девет дни.

Santiment казват, че от миналия вторник, китовете са добавили Биткойн на стойност приблизително $931 милиона.

Според платформата за крипто анализи това е един от най-дългите периоди на устойчиво натрупване от страна на големите притежатели на крипто актива от месец май насам.

Биткойн китовете показват признаци на устойчива акумулация, което е рядкост през 2022 г. От 27 септември насам адресите, притежаващи от 100 до 10,000 BTC колективно са добавили обратно 46,173 BTC в портфейлите си, тъй като големите притежания на Tether (USDT) са намалели.

Към момента на писане на статията водещия крипто актив се търгува около $20,030.

По-рано тази седмица от Santiment отбелязаха, че предлагането на Биткойн на крипто борсите е спаднало до нива, наблюдавани за последен път през ноември 2018 г. Според аналитичната платформа шансовете за риск от разпродажба са допълнително намалени, като в момента по-малко от 9% от предлагането на криптовалутата се държи на крипто борсите.

Компанията за анализи също така изследва Optimism (OP) – решение за мащабиране на Етериум (ETH). Според платформата за крипто анализ, активността на Optimism във веригата нараства, като протоколът от втори слой е свидетел на рекорден брой създадени нови адреси и дневни активни адреси.

Активността на веригата за Optimism нараства въпреки незадоволителното му ценово представяне. Количеството дневно активни адреси, взаимодействащи в мрежата, както и създадените нови адреси, са на най-високите нива от създаването на OP през май.

дневни активни адреси

нови адреси


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в момента е невероятно рядка възможност, твърди анализатор


Към момента на писане на статията Optimism се търгува на цена от $0.86, което представлява спад с около 30% през последните 30 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Binance събра $2 милиарда за спасителния фонд за индустрията

Binance се ангажира да предостави $2 милиарда на обявения наскоро спасителен фонд за крипто индустрията. 

ноември 26, 2022 12:51 1 мин. четене