НАЧАЛО Други

Биткойн китовете акумулират близо $1 милиард за седмица

октомври 6, 2022 19:25 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн китовете акумулират близо $1 милиард за седмица

Платформата за анализ на криптовалути Santiment твърди, че Биткойн (BTC) китовете са засилили трупането на токени през последните девет дни.

Santiment казват, че от миналия вторник, китовете са добавили Биткойн на стойност приблизително $931 милиона.

Според платформата за крипто анализи това е един от най-дългите периоди на устойчиво натрупване от страна на големите притежатели на крипто актива от месец май насам.

Биткойн китовете показват признаци на устойчива акумулация, което е рядкост през 2022 г. От 27 септември насам адресите, притежаващи от 100 до 10,000 BTC колективно са добавили обратно 46,173 BTC в портфейлите си, тъй като големите притежания на Tether (USDT) са намалели.

Към момента на писане на статията водещия крипто актив се търгува около $20,030.

По-рано тази седмица от Santiment отбелязаха, че предлагането на Биткойн на крипто борсите е спаднало до нива, наблюдавани за последен път през ноември 2018 г. Според аналитичната платформа шансовете за риск от разпродажба са допълнително намалени, като в момента по-малко от 9% от предлагането на криптовалутата се държи на крипто борсите.

Компанията за анализи също така изследва Optimism (OP) – решение за мащабиране на Етериум (ETH). Според платформата за крипто анализ, активността на Optimism във веригата нараства, като протоколът от втори слой е свидетел на рекорден брой създадени нови адреси и дневни активни адреси.

Активността на веригата за Optimism нараства въпреки незадоволителното му ценово представяне. Количеството дневно активни адреси, взаимодействащи в мрежата, както и създадените нови адреси, са на най-високите нива от създаването на OP през май.

дневни активни адреси

нови адреси


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) в момента е невероятно рядка възможност, твърди анализатор


Към момента на писане на статията Optimism се търгува на цена от $0.86, което представлява спад с около 30% през последните 30 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.