НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок

октомври 23, 2022 12:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок

Според мениджърът на хедж фонда Ark Invest Кати Ууд пазарната капитализация на Биткойн (BTC) може да нарасне значително.

В ново интервю за What Bitcoin Did със почитателя на BTC Питър Маккормак главният изпълнителен директор на ARK Invest каза, че е помолила известния икономист Арт Лафер да разгледа бялата книга на Биткойн. Целта е била да види дали BTC може да изпълнява трите роли на парите, които са съхранение на стойност, разчетна единица и средство за размяна.

Лафер открил, че Биткойн може да е активът, който поддържа стойността на щатския долар.

Арт [Лафер] го разнищи, което беше фантастично, и се върна при нас и каза: “Търся това, откакто се отказахме от златния разменен стандарт. Това е парична политика, основана на правила, парична система, основана на правила”. 

И аз му казах: “Арт, колко голямо може да бъде това?”. И той каза: “Ами колко голяма е паричната база на САЩ?”.

Сега, Биткойн беше $250 по това време, така че приблизително $6 милиарда мрежова стойност или пазарна капитализация. Аз му казах: “Тя е $4.5 трилиона. Той каза: “Това е твоят отговор”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо


Ууд твърди, че отговорът на Лафър я е мотивирал да направи значителна инвестиция в най-голямата криптовалута.

Така че аз вложих, не мисля, че съм го разкривала преди, но вложих $100,000. Дори не знам [сумата на закупените BTC], а и не броях по това време. И съм запазила всичко това. Защото веднага щом той каза това, ми светна лампичка.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,188. С пазарна капитализация от над $368 милиарда, BTC може да поскъпне с повече от 1,122%, ако оценката му се покачи до $4.5 трилиона.

Тоун Вайс, опитен крипто трейдър и анализатор прогнозира, че през 2023 г. цената на Биткойн ще достигне шестцифрена сума. Ветеранът в крипто търговията сподели своите мисли, че следващият халвинг на Биткойн ще предизвика възход през следващата година. Вайс също така сподели, че ще бъде изненадан, ако водещият дигитален актив не достигне шестцифрена цена през следващите месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да блесне този месец – ето защо

Биткойн преодоля още една ценова бариера на 1 декември, достигайки върхови стойности от $38,800. Ако Биткойн следва установения си осемгодишен тренд от 2015 г. насам, има потенциал за положително затваряне на 2023 г.

декември 2, 2023 19:00 1 мин. четене

Биткойн може да се изстреля до $125,000 още следващата година според ново проучване

Биткойн постоянно се приближава към дългоочакваното четвърто халвинг събитие, което е планирано за 17 април 2024 г.

декември 2, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн скочи до $39,000 след изявление на председателя на Федералния резерв

Биткойн се издигна до невиждани от май 2022 г. висоти, яхнал вълна от ентусиазъм в отговор на последните забележки на Федералния резерв относно инфлацията.

декември 1, 2023 20:31 2 мин. четене

Спящ Биткойн кит прехвърли близо $140 милиона

Крипто общността наскоро стана свидетел на значимо събитие: Биткойн кит, неактивен в продължение на почти четири години, отново излезе на пазара.

декември 1, 2023 20:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.