Home

Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок

23.10.2022 12:39 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок

Според мениджърът на хедж фонда Ark Invest Кати Ууд пазарната капитализация на Биткойн (BTC) може да нарасне значително.

В ново интервю за What Bitcoin Did със почитателя на BTC Питър Маккормак главният изпълнителен директор на ARK Invest каза, че е помолила известния икономист Арт Лафер да разгледа бялата книга на Биткойн. Целта е била да види дали BTC може да изпълнява трите роли на парите, които са съхранение на стойност, разчетна единица и средство за размяна.

Лафер открил, че Биткойн може да е активът, който поддържа стойността на щатския долар.

Арт [Лафер] го разнищи, което беше фантастично, и се върна при нас и каза: “Търся това, откакто се отказахме от златния разменен стандарт. Това е парична политика, основана на правила, парична система, основана на правила”. 

И аз му казах: “Арт, колко голямо може да бъде това?”. И той каза: “Ами колко голяма е паричната база на САЩ?”.

Сега, Биткойн беше $250 по това време, така че приблизително $6 милиарда мрежова стойност или пазарна капитализация. Аз му казах: “Тя е $4.5 трилиона. Той каза: “Това е твоят отговор”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо


Ууд твърди, че отговорът на Лафър я е мотивирал да направи значителна инвестиция в най-голямата криптовалута.

Така че аз вложих, не мисля, че съм го разкривала преди, но вложих $100,000. Дори не знам [сумата на закупените BTC], а и не броях по това време. И съм запазила всичко това. Защото веднага щом той каза това, ми светна лампичка.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,188. С пазарна капитализация от над $368 милиарда, BTC може да поскъпне с повече от 1,122%, ако оценката му се покачи до $4.5 трилиона.

Тоун Вайс, опитен крипто трейдър и анализатор прогнозира, че през 2023 г. цената на Биткойн ще достигне шестцифрена сума. Ветеранът в крипто търговията сподели своите мисли, че следващият халвинг на Биткойн ще предизвика възход през следващата година. Вайс също така сподели, че ще бъде изненадан, ако водещият дигитален актив не достигне шестцифрена цена през следващите месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Биткойн: Оптимистична прогноза за втората половина на 2024 г.

В неотдавнашна актуализация Майкъл ван де Поуп, известен крипто анализатор, сподели оптимистичната си прогноза за представянето на Биткойн през втората половина на 2024 г.

18.07.2024 8:00 1мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Етериум след старта на търговията с ETF

Мат Хоуган, главен инвестиционен директор в Bitwise Asset Management, прогнозира, че цената на Етериум може да се покачи след старта на Етериум ETF.

17.07.2024 22:00 2мин. четене

Биткойн е готов за трети параболичен скок през настоящия цикъл според експерт

Известният крипто стратег Кевин Свенсън подчерта, че Биткойн (BTC) може да навлезе в третата си параболична фаза в рамките на настоящия пазарен цикъл, като направи сравнение с историческото му представяне през 2017 г.

17.07.2024 18:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.