НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок

октомври 23, 2022 12:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок

Според мениджърът на хедж фонда Ark Invest Кати Ууд пазарната капитализация на Биткойн (BTC) може да нарасне значително.

В ново интервю за What Bitcoin Did със почитателя на BTC Питър Маккормак главният изпълнителен директор на ARK Invest каза, че е помолила известния икономист Арт Лафер да разгледа бялата книга на Биткойн. Целта е била да види дали BTC може да изпълнява трите роли на парите, които са съхранение на стойност, разчетна единица и средство за размяна.

Лафер открил, че Биткойн може да е активът, който поддържа стойността на щатския долар.

Арт [Лафер] го разнищи, което беше фантастично, и се върна при нас и каза: „Търся това, откакто се отказахме от златния разменен стандарт. Това е парична политика, основана на правила, парична система, основана на правила“. 

И аз му казах: „Арт, колко голямо може да бъде това?“. И той каза: „Ами колко голяма е паричната база на САЩ?“.

Сега, Биткойн беше $250 по това време, така че приблизително $6 милиарда мрежова стойност или пазарна капитализация. Аз му казах: „Тя е $4.5 трилиона. Той каза: „Това е твоят отговор“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн падна с над 70% в рамките на 24 часа – ето защо


Ууд твърди, че отговорът на Лафър я е мотивирал да направи значителна инвестиция в най-голямата криптовалута.

Така че аз вложих, не мисля, че съм го разкривала преди, но вложих $100,000. Дори не знам [сумата на закупените BTC], а и не броях по това време. И съм запазила всичко това. Защото веднага щом той каза това, ми светна лампичка.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,188. С пазарна капитализация от над $368 милиарда, BTC може да поскъпне с повече от 1,122%, ако оценката му се покачи до $4.5 трилиона.

Тоун Вайс, опитен крипто трейдър и анализатор прогнозира, че през 2023 г. цената на Биткойн ще достигне шестцифрена сума. Ветеранът в крипто търговията сподели своите мисли, че следващият халвинг на Биткойн ще предизвика възход през следващата година. Вайс също така сподели, че ще бъде изненадан, ако водещият дигитален актив не достигне шестцифрена цена през следващите месеци.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн: Кати Ууд очаква над 1,000% скок”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

Популярният анализатор с псевдоним „PlanB“ актуализира Биткойн (BTC) прогнозата си, след като криптовалутата стартира годината със силно рали.

февруари 4, 2023 11:20 1 мин. четене

Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

Авторът на „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки каза, че най-горещите инвестиции на пазарите днес са Биткойн (BTC), както и благородните метали злато и сребро.

февруари 4, 2023 7:03 2 мин. четене

Биткойн: Ето какво стои зад възхода на BTC според Уили Ву

Анализаторът Уили Ву смята, че институциите могат да бъдат движещата сила зад неотдавнашното рали на Биткойн (BTC).

февруари 3, 2023 21:00 2 мин. четене

Какво ще стане с Биткойн ако таванът на дълга на САЩ не бъде вдигнат?

Вчерашната среща между Байдън и Маккарти на пресконференцията на Федерален комитет по операциите на открития пазар (FOMC) не доведе до споразумение за тавана на дълга в САЩ.

февруари 3, 2023 9:04 2 мин. четене